Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Cortez miért járt Vikivel ha...

Cortez miért járt Vikivel ha végig (8. részbe ki is derül) Renit szerette?

Figyelt kérdés

Engem nagyon érdekelne mert nem találtam választ rá sehol.

Előre is köszi a válaszokat!

2014. dec. 23. 17:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Azét mert Viki ráhajtott és azt hitte Reni nem szereti őt.de olvasd végig és rájössz le van írva.
2014. dec. 23. 20:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Le is feküdtek?Cortez és Vikii?
2014. dec. 23. 21:17
 3/7 anonim ***** válasza:
áh dehogy:D
2014. dec. 23. 22:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat de érdekelne hogy az #1válaszoló mire célzott azzal hogy említi a könyv mert már végig olvastam:)Laura egy zseni! Amúgy véletlen raktam az önismereti kérdésekhez mert félrekattintottam az egyéb kérdésekhez akartam rakni.
2014. dec. 24. 10:05
 5/7 anonim ***** válasza:
a 6-os vagy 7-es részben mondja el Cortez Reninek mikor rákérdez.
2014. dec. 24. 10:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2014. dec. 25. 12:59
 7/7 anonim válasza:
Először is azért mert Viki állandóan flörtölhetett vele. Viki is az a fajta lány aki mindenkivel hajlandó járni aki menő és jól néz ki! A Cortez+Viki páros C.-nek is bejött mert igy féltékennyé tehette Renit (ő már alapból féltékeny volt Arnold miatt).
2015. jan. 5. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!