Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehet annak valami pszihológia...

Lehet annak valami pszihológiai oka szerintetek, ha valaki sose szerette a napsütést?

Figyelt kérdés
Mint kisgyerek, felnőtt, nem szereti sok ember. Persze néha midnenki imádja, de vannak, akik mindig is a borúlt, felhős időt kedveli. Megkérdeztem már pszihológust, de nem tudott válaszolni. Elméletek?

2012. ápr. 21. 18:33
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat az elírásért :) túl gyorsan gépeltem.
2012. ápr. 21. 18:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Az emberek kulonbozoek, valaki ezt, valaki azt szereti. Lehet, hogy ez nalad a termeszetes, te ilyen vagy, de ha esetleg tenyleg vmi pszichikai oka van, akkor lehet,

hogy egy olyan emlek kotodik hozza amire nem szivesen emlekeznel. Tehat egy napsuteses napon vmi eleg rossz tortent veled,ez a ket dolog osszekotodott benned.

Tehat rossz=napsutes, es ugye a rosszat azt senki se szereti.

Aztan az is lehet meg, hogyha vkinek alapjaban, vagy vmi ok miatt melankolikus a termeszete azt jobban vozza a felhos ido, mert az jobban kifejezi a hangulatat.

Ez ezekre tippelek.^^

2012. ápr. 22. 05:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Én sem szeretem a napsütéses időt, de ennek egyszerű okai vannak: Nem szeretek lebarnulni, erős fényben hunyorognom kell, pláne utcán, akkor is ha napnak háttal vagyok, amitől elég hülyén nézek ki, és sok hunyorgás után az arcizmaim is megfájdulnak. Plusz a meleg időt sem szeretem. A vihart viszont imádom, esik, fúj a szél, dörög, jó látni hogy dolgozik a természet. A napos idő meg olyan lagymatag, unalmas, csak süt a nap azt' csókolom.
2012. ápr. 23. 01:30
 4/4 A kérdező kommentje:

A 3. válaszra:

Igazad lehet. Alig látok én is valamit. :) Ez meglehet, bér én imádok barna lenni (kár, hogy a szolár annyira káros :) így patthelyzet)

Ez egy jó tipp!

A 2. válaszra:

Meglehet, bár rossz időben és éjjel is értek rossz dolgok, ki tudja. De valahogy az élénkséggel, zűrzavarral van problémám inkább.

Lehet tényleg csak ízlés kérdése :) de én azért kíváncsi voltam. Érdekes dolgok ezek.

2012. ápr. 23. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!