Normális ha nem szeretem a meleget, a napsütést pedig ki
nem állhatom?
Figyelt kérdés
Ilyenkor mindig rosszabb a hangultaom,utálom a meleget.Más ember pont forditva van ezzel.Miért lehet ez?Ja és a napsütést mégjobban utálom.Meg a vidám embereket.
Én is pont így vagyok. És normálisnak tartom magam :)
Bár a vidám emberekkel nincs bajom. Akkor ez mégis csak valami depi lehet.
2009. ápr. 14. 14:24
2/11 anonim válasza:
A meleget én sem szeretem, mert nagyon rosszul tűröm. Izzadok, állandóan szomjas vagyok, a vérnyomásom az egekben. A napsütést sem nagyon komálom, mert az jut eszembe, hogy meleg van. A vidám emberek is irritálnak jelenleg. De én egy kicsit most depis vagyok, szóval szerintem nálad is ez lehet a háttérben.
2009. ápr. 14. 14:27
3/11 anonim válasza:
Én sem szeretem, a fény bántja a szemem, irritálja a bőröm, izzadok. Ilyenkor nyáron inkább csak este mászok elő és áttérek az éjszakai életmódra. Ha ránézek egy vidám emberre mindig az jut eszembe hogy nézhet ki kipreparálva.
2009. ápr. 14. 15:08
4/11 anonim válasza:
Valahogy én is így érzem... A meleget és a nyarat mindig is gyűlöltem. Az ember reggel kilenc után hőgutát akar kapni, izzad, mint a ló, én még fel is vizesedek, mert a vesémnek ilyenkor nem akaródzik rendesen dolgozni, és tompa, nyomott vagyok egész nap. A vidámsággal semmi bajom, de azt mondjuk nem szeretem, mikor az emberek pusztán csak azért vigyorognak, mert süt a nap. Életem legszebb nyara lenne, ha végre kimehetnék Finnországba dolgozni. Az az éghajlat nekem való. :)
2009. ápr. 14. 16:52
5/11 anonim válasza:
normálisnak normális bár én inkább megizzadok 1000-szer minthogy egyszer fázzak
és imádom a napsütést most tanulok fotoszintetizálni:D
2009. ápr. 14. 17:38
6/11 anonim válasza:
És te, Kérdező, miért utálod a meleget, a napsütést és a vidám embereket?
L
2009. ápr. 14. 23:23
7/11 anonim válasza:
Régen én is így voltam, ahogy te. A telet szerettem csak... most megkedveltem a nyarat hajnalban kelek, hogy minél többet lehessek a világosban és szellőztetek ész nélkül :D majd változik nálad is... egyébként szerintem nem gond. Ez legyen a legnagyobb bajunk.
2009. ápr. 15. 02:11
8/11 anonim válasza:
hát gondolom az optimizmus nem a te világod..mintahogy nekem sem..
én is utálom a napsütést meg és a meleggel sem vagyok igazán jóba :D meg a tavasztsem nyarat sem szeretem..szerintem a legjobb az ősz,és a télsem rossz :Dutálom a sok kis boldog embert aki egésznap strandon van,meg rövidnadrágba lebzsel az utcán..mindenki nevet..stb..
tudom hogy nagyon pesszimista vagyok.
számomra a kopasz fák télen,és a lehullott falelek összel a földön,hirtelen barna takarót húz magára a föld,utána meg fehéret...na szerintem ez a szép..
szerintem minden okés veled:D
2009. ápr. 16. 10:05
9/11 anonim válasza:
Ez normális. A nemnormális az, hogy április elejétől nyár van, júliusban pedig 40 fok lesz. A nyár kedvelői egyre kevesebben vannak egyébként. A direkt napsütés túl erős, egyébként káros a szemre és a bőrre. A vidám emberek más kérdés. Szerintem igazából nem a vidám, hanem a hangoskodó vagy heves embereket utálod. Ez ízlés kérdése.
2009. ápr. 17. 01:02
10/11 anonim válasza:
Jaj, nem kell kavarni a szezont a fazonnal. Én is így vagyok, nem kell belekeverni semmiféle "depit". -.-
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!