Normális ha nem szeretem a meleget, a napsütést pedig ki nem állhatom?
Figyelt kérdés
Ilyenkor mindig rosszabb a hangultaom,utálom a meleget.Más ember pont forditva van ezzel.Miért lehet ez?Ja és a napsütést mégjobban utálom.Meg a vidám embereket.2009. ápr. 14. 14:17
11/11 anonim válasza:
Én már pszihológus ismerőst is megkérdeztem erről... én az élénk színeket se nagyon viselem el, igaz, van amikor jó látni őket, de szürke-párti vagyok.
Nem tudott rá felelni.
Azóta van egy elméletem,hogy túl élénk, zajos a napsütéses idő, lehet csak a békés időt szeretjük :)
Szerintem teljesen normális.
Viszont nekem a vidám emberekkel nincs bajom, ez lehet csak idegesít téged... előfordul. Én a szerelems tiniket rühellem xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!