Undorodom az emberektől. Nem bírom elviselni ha hozzámérnek. Ki nem állhatom ha közel vannak hozzám, vagy megérzem a lehelletüket vagy ha hallom a szuszogásukat. Legszívesebben mindet baseballütővel ütném amelyik közel jön. Mi lehet ez?
Ur isten, te nagyon beteg vagy!!!!!
Komolyan mondom neked első a pszihológus! Ez ami veled van ez nem normális dolog, ha nem élvezed hogy valaki átölel, a szeretetét átadja neked, megpuszil, barátkozik, akkor elég szerencsétlen vagy (bocs a kifejezésért) próbálj beszélni emberkékkel erről (de ne valami kreténekkel, legjobb haver? szülők? )
Igen ez betegség.
Pánik, és fóbiás.
Kezeltesd magad, mert tönkre mész bele.
Nekem is volt hasonló bajom csak nem negedtem ennyire eluralkodni magamon.Nyitottnak kell lenni és a normális és számodra szimpatikus embereket közelebb engedni magadhoz.Lehet hogy csupa negatív emberrel vagy körülvéve.Engem 18 -23 évem között zavart nagyon az emberek közelsége, főleg az olyan pasiktól mentme a falnak akik az apám korosztálya és nyomulós...
Azért azt is hozzá kell tennem , hogy mindig voltak barátaim,kapcsolataim,aztán megtaláltam az igazit és férjhez mentem. Próbáld magadat felvértezni a negatív emberek ellen ,legyél magabiztos és ha egyedül nem tudsz ebből kilábalni akkor fordulj segítségért,de szerintem menni fog egyedül is !Sok sikert!
Szia.
Én is így voltam régen :) Kicsit még ma is... De mennyi igénytelen ember van? Büdösek meg minden, fujj. Undorító.
Gyűlöltem pl. a rokonokkal is puszilkodni, amiért mindig lecsesztek.
De ha valaki tetszik, ( egy pasi) akkor ez már megszűnik ( többé-kevésbé) és tőle nem undorodom :) Meg már másoktól sem, már aki szép ápolt, igényes.
Hány éves vagy? Mert lehet még kinövöd. Én is kinőttem valamennyire.
Mennyire fejlett a szépérzéked? :D Csak mert én mindenkitől viszolygok kicsit, aki nem szép és tökéletes. :) Ilyen területen is dolgozok, szóval a munkámban is a szépség és tisztaság, (kissé a színtelen, szagtalan mű dolgok) köszönnek vissza. Van, aki ilyen típus nem hiszem, hogy beteg lennél. De te érzed mennyire nyilvánul ez meg a hétköznapokban, ha úgy érzed menj el dokihoz, de csodát ne várj... szuszog majd ott neked a füledbe :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!