Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Undorodom az emberektől. Nem...

Undorodom az emberektől. Nem bírom elviselni ha hozzámérnek. Ki nem állhatom ha közel vannak hozzám, vagy megérzem a lehelletüket vagy ha hallom a szuszogásukat. Legszívesebben mindet baseballütővel ütném amelyik közel jön. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Tényleg rühellek szinte mindekit, aki meg esetleg teccene az meg rám se hederít. Lehet hogy őt is utálnám. Már évek óta nem öleltem meg senkit pláne nem pusziltam. Alig érek hozzá valakihez. Ez betegség vagy mi? És mit tegyek ellene. Nem sok kell hogy jól pofánvágjam azokat akik viccből megpróbálnak megcsiklandozni.
2008. nov. 12. 22:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%

Biztos azért, mert amiről te írsz az intolerancia, antipátia, némi felsőbbrendű gőggel leöntve.

Ez jellemhiba.

Amiről meg a kérdező ír, az betegség.

2008. nov. 14. 22:31
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszadó: Én kérek elnézést, elgondolkodtam azon amit írtál. Majdhogynem teljesen egyetértek :)
2008. nov. 14. 22:53
 13/20 anonim válasza:
87%
Fiatalokkal dolgozok. Sejtem, hogy a kérdező is 20 év alatti lehet. A fiatalok nagyobbik rész élvezi, ha mások hozzájuk érnek, de csak azok, akikkel jóban van vagy akik érdeklik. A többit viszont nagyon határozotta, látványosan, sokszor durván visszautasítja, ha akár csak egy újjal is hozzáér vagy közel hajol hozzá. Ez lehet egy rosszul megválasztott, másokat sértő viselkedési stratégia, de gyakran áll mögötte szeretethiány, feltűnési viszketegség és/vagy hatalmas önzőség.
2008. nov. 15. 10:22
 14/20 anonim ***** válasza:
valószínűleg szocifób vagy. szakember tud ezen segíteni, és ne félj segítséget kérni, sokan szenvednek ebben.
2009. jan. 7. 00:40
 15/20 anonim válasza:
Csak is a P O S T A L 2 S H A R E T H E P A I N :D
2009. febr. 3. 13:26
 16/20 A kérdező kommentje:
Hű. Rég voltam már itt. El is felejtettem ezt a kérdést. Mostanra teljesen elszigetelődtem. Már egy éve nincs egy barátom se és ezalatt az idő alatt méginkább megbizonyosodtam hogy senkit sem akarok magam körül látni. Aki közeledni próbált azt elküldtem jó messzire. Annyi változott hogy mostmár egyáltalán nem érdekel. Néha kicsit irigy vagyok ha boldog fiatalok társaságába botlok, de aztán meggyőzöm magam hogy így jobb. Amúgy elkezdtem pszichiáterhez járni (más okból) de csak gyógyszereket ad. 19F
2010. jún. 13. 20:27
 17/20 anonim ***** válasza:
Én F25 vagyok,és nagyon hasonkló eset. De ez szerintem kényszerbetegség egyik válfaja, tisztaságmánia,undor sokmindentől Én apámtól megörököltem a depressziót,anyai oldalról a kényszerbetegésgre hajlamot,az is vagyok már 10 éve, ez mellett meg önző és antiszociálissá is váltam mindezek miatt. Egyszóval egy rideg,csak magammal foglalkozó,másokat kizáró személy vagyok.Csak nagyon laza felületes viszonyaim vannak, illetve pár érdek. Nőm sosem vol,és abban hiszek hogy alkalmatlan vagyok társas együttélésre is, nem is lesz soha. NEm is kell! ENm is vágyok rá hogy barátaim,életem párja stb.. legyen. De mégis magányosan érzem magam.Tehát egyedül sem meg társaságban sem igazán jó. Sehogy sem.Amugy meg nyilván én sem szeretek kezetfogni senkivel,cikáznak a fejemben az undort keltő dolgok rögeszmés gondolatai, főleg szexuális téren szoktak ilyen gátló gondolataim lenni.
2010. szept. 24. 05:16
 18/20 anonim ***** válasza:

kérdező, és az előtte válaszoló, ilyen durva szociális fóbiát ritkán látok, viszont ez kezelhető, gyógyítható. ha nem jó a doki, akihez jártok, ha nincs javulás, akkor menj a következőhöz, amíg nem találsz egy jót.

csak ti tehettek azért, hogy legalább viszonylag normális életet éljetek, mert azért lássuk be, a ti életminőségetek enyhén szólva sz.ar.

2010. szept. 24. 22:13
 19/20 anonim ***** válasza:
Vannak számomra érthetetlen embertípusok, akik beszélnek hozzám, és engedély nélkül megfogják a karom, a kezem, a vállamra teszik hosszan a kezüket. Olyankor magamban azt kérdezem: mit akar ez? Volt már, hogy szóltam emiatt nekik, de akkora sértődés lett, hogy öröm volt nézni. "Tiszta a kezem" - mondták lekezelően, "nem vagyok leprás". Na, szóval én megértem a kérdezőt.
2013. szept. 6. 18:24
 20/20 anonim ***** válasza:

Hm, milyen érdekes, épp az előbb olvastam..:

[link]

2013. szept. 7. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!