Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szereti valaki ezt a "Társadal...

Szereti valaki ezt a "Társadalmat"?

Figyelt kérdés
Szerintem egy szégyen!!!!!!!
2010. febr. 2. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet, de máskor sem volt jobb.

Nem egy idealizált múlthoz kell viszonyítani a jelent.

2010. febr. 2. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

igazad van, máskor sem volt jobb de attól függetlenül hogy milyen múlthoz viszonyítjuk szar!

Ja, biztos szeretik egyébként "Ezt a társadalmat" a jó honatyák, akik ott ülnek a fekete páncélautóban és otthon az 500ezres kanapén. Miköben bp-n fagynak meg a hajléktalanok és annak akinek van lakása, az sem él jól...

(mi 115ezerből élünk anyummal havonta:S)

na ezért gondolom azt erről a társadalomról és országról hogy vmit nagyon durván félrenéztek...

2010. febr. 2. 21:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Éppen ez benne a rossz. Mindenki utál mindenkit, mindenki lenéz mindenkit, mindenki szid mindent, utálják az országot, a politikusokat, mindent, ehhez képest saját magát mindenki tökéletesnek, okosnak, értelmesnek, intelligensnek gondolja.
2010. febr. 3. 15:11
 4/5 anonim ***** válasza:
én mindkeit szeretek akibe van valami más..a totál snassz embereket utálom..a cigányokat a zsidókat a németeket a skinheadeket a rockereket a rappereket mindkeit csiipek..csak ne legyenek közönségesek
2010. febr. 3. 22:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Én igen. Aki nem, az nyugodtan menjen el remetének.
2010. máj. 25. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!