Ki az, aki 14 éves, fiú, és olvas Karl May, és J. F. Cooper könyveket, és nagyon szereti?
Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 07:14
1/9 anonim válasza:
Hát, én egy évvel vagyok fiatalabb, és a vadölőt olvastam Coopertől, az nagyon jó volt.
2/9 anonim válasza:
én is olvastam ebben a korban. Nagyon jó könyvek!
4/9 anonim válasza:
Ebber a korban én is végigrágtam szinte az összes May és Cooper könyveket. Aztán vagy 20 évese ejjel kezembe akadt egy és elkezdtem olvasni és már nem "izlett" úgy mint régen.
5/9 anonim válasza:
Én az voltam....csakhogy már 53 éves vagyok.Remek könyvek, olvasd őket, igazi férfivá fognak nevelni.
6/9 anonim válasza:
hát ő el hiszem,hogy remek könyvek.Hát ő olvasni nem igen hinném,hogy fogom és nem akarok igazi férfi lenni,mert én nő vagyok :)
7/9 anonim válasza:
Ennyi idős koromban én is elolvastam a Cooper könyveket szépen sorban, nagyon izgalmasnak hatottak.
Egyetértek, hogy némileg erősíti egy kicsit az emberben a harci szellemet, de akár hasonló történeteket a magyar történelemből is találhatsz.
Pl keresd meg futaki Hadik András huszárezredes életrajzát (akár itt az interneten), olvasd el, majd húzd ki magad, hogy ehhez a nemzethez tartozol. Ő egy jó példa arra, hogy hogyan érdemes a hazát szolgálni. (Meg is kapta a jutalmát érte!)
Ha érdekel a magyarság hadi története, arra is tudok Neked jó könyvet ajánlani.
Ha szeretnéd, akkor magánmailban megírom a könyvcímeket.
8/9 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!
2011. szept. 19. 17:37
9/9 anonim válasza:
Én lány vagyok, 14 és nekem a kedvenc könyveim mind ezek közül kerülnek ki (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!