Nem igazán látom értelmét az életemnek, egyre többször foglalkoztat az öngyilkosság gondolata, főleg az utóbbi 2-3 napban, mit tegyek?
Első vagyok, nem tudom hallottál-e már Istenről, de az biztos, hogy tőle kaptad az életed!De arról, hogy hogy élsz nem Ő dönt, a Te döntéseid következménye az életed. De hála Neki ezt mind megváltozhat, van kiút ebből az életből!Ő azért küldte el a Fiát erre a világra, hogy legyen célunk az életben.
Nem ismerlek, nem ismerem az életed,de azt tudom, hogy ha befogadod az életedbe, akkor az ténylegesen megváltozik. Ha már úgyis mindent feladtál adj egy esélyt még az életnek, magadnak.
Amikor végigolvastam, kicsit komolynak tűnt a dolog, de 3-4 év... az annyira azért nem sok, 3-4 évet mindenki tévedhet :) hidd el, vannak, aki 40 után jönnek rá, hogy hoppá van. Ennyit még simán ki lehet javítani.
Ahhoz van erőd, hogy kinyírd magad, de ahhoz nincs, hogy legalább megpróbáld helyrehozni a dolgokat? Próbáld meg megbeszélni a dolgokat a feleségeddel, ne legyél nyuszi! Ha nem megy, ijessz rá! Ha nem megy, hagyd ott! Hidd el, rengeteg nő van a világon, a mostani feleségedet pedig nagy eséllyel úgyis ott hagynád előbb-utóbb egy másik nőért.
A melóval kapcsolatban: látom, az is zavar, hogy értelmetlennek érzed. Jól fizet? Mert ha igen, akkor ha mellette, otthon van valami hobbid, akkor azért elvisel egy ember egy unalmas melót. Ha pedig annyira zavar, ne félj újat keresni! Mikor néztél utoljára álláshirdetéseket, munkalehetőségeket? Ne várd a sült galambtól, hogy a szádba repüljön!
A számítógépezéssel kapcsolatban annyit mondhatok, hogy meg kellene találni az arany középutat. Gondolom, attól, hogy nem gépezel, most se foglalkozol sokkal többet a feleségeddel. Éreztesd vele, hogy ragaszkodsz hozzá, szereted, néha spontán lepd meg, szervezz programokat, stb. lehet benned is feléled újra a szeretet :) (Ha nem, hagyd ott, de a nők mindig meghálálják az ilyesmit.) Ha meg látja, hogy törődsz vele, a gépezést is "megengedi". Bár nekem ez elég hülyén hangzik, hogy engedélyt kell kérned tőle.
Sajnos az élet ilyen, és bármennyire is közhely csakis egyedül rajtad múlik, hogy jól érzed-e magad. ne fogd másra, a feleségedre a boldogtalanságod, mert te tehetsz róla! És nem azért, mert 3-4 éve elcsesztél egy lépést, hanem azért, mert még most sem mersz lépni!
Ha már úgyis véget akarsz vetni az életednek,mert minden monoton és csöppnyi élvezet sincs benne, akkor miért nem ugrassz egy fejest utoljára? Nincs vesztenivalód! Kezdj bele egy ismeretlenbe, ami után már régóta áhítozol, csak eddig nem merted. Szerezz barátokat, olyan élettől kicsattanó személyeket, azok mindig felvidítják az embert. Beszélgess el a feleségeddel, ha nem tudtok már javítani a helyzeten, akkor nincs más választás, csupán a külön út. Mindkettőtöknek jobb lesz. Tégy valami sorsfordítót!
Igaz, ezek csak szavak, és kivitelezni már nem ilyen egyszerű, de ha már teszel is valamit, és ezután is ugyanezen az állásponton maradsz, akkor már nem nyugodtabb szívvel tudsz az öngyilkosságra gondolni..? mert legalább megpróbáltad. és ha már ide írtál, az azt jelenti,hogy adnál magadnak még egy esélyt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!