Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg ennyire zavaróak...

Tényleg ennyire zavaróak ilyen apró kis dolgok?

Figyelt kérdés

olyan dolgokat hoznak fel az osztálytársaim, hogy tök nevetséges.. most nem mondom meg konkrétan, de például olyan, hogy X ember majmolós, mert úgy eszi a sajtos pogácsát, hogy elöször a tetejét harapja le.. és ha most énis úgy eszem "mert fuu mióta láttam" (pedig nem), pedig elötte pogit se vettem..

meg 1 másik, hogy általában dunhill-t, vagy davidoff-ot veszek, de egyik oszt. társam kék multit szív, és régebben is vettem, és most is azt vettem, mert olcsóbb, és mikor meglátta, mondta hogy milyen kis utánzós vagyok..

szerintem tök nevetséges.. nem bántásból mondják, de engem akkor is nagyon zavar

16/f

2010. febr. 1. 21:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem foglalkozz velük, majdcsak felnőnek.
2010. febr. 1. 22:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
volt egy osztálytársnőm,aki kivágta a hisztit,mert a barátnője ugyanolyan sálat meerészelt felvenni,mint ő... -.-
2010. febr. 1. 22:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Hidd el, egyszer fel fognak nőni őkis XD Engem a hajszinem(!) miatt hasonlitanak egy másik évfolyamra járó lányra....... közben a fél világnak kb. piros haja van mostanában.XD
2010. febr. 4. 19:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezek a dolgok nem fontosak. Mindegy, milyenek a külsőséges hasonlóságok, egyéniséged úgysem ettől lesz. Ha tetszik valami, amit másnál, mástól láttál, nyugodtan építsd magadba, mint egy jó tapasztalatot, tudást...
2010. febr. 28. 00:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Jézusom XD Majd kinövik :D kinőtték ?:P
2010. júl. 30. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!