Különc vagyok, ha engem nem érdekelnek az olyan dolgok, mint pl: A vv vagy focimeccsek vagy a facebook . Stb?
vv: csak az aljaséletű gyökereket érdekli
foci: csak a kapafogú sportb.zikat érdekli
facebook: csak az éli ott az életét akinek élőben nem megy
akkor csak nem olyan tré különcnek lenni :)
19:26
Egy. Foci fan vagyok, de nem vagyok kapafogú stb mint be állítottál.
VV Fan vagyok de nem vagyok gyökér
Facebookom van de nekem is csak néha néha van rá példa hogy felnézek
Ha nem érted mit mondok akkor szerintem ásd el magad.Köszi!
Egyébként nem vagy különc
hát én facen nem vagyok fenn pedig anélkül sem megy az élet, viszont attól meg egyenesen hányok hogy ott egymásnak teszik a pofát az emberek...foci az nem tudom mire jó...persze játszani, oké, mer szórakoztató lehet( mondjuk én utálom) de csapatért megveszve szurkolni.. enélkül unalmas lenne az életünk ha senki se verekedne össze hülyeségeken..xd
VVt pedig néha én is szoktam nézni, bevallom, viszont nem azért mert van kedvencem, vagy ilyesmi( az összes unszimpatikus, vagy a viselkedése vagy a hülyesége miatt, mert ilyen játékba normális ember nem jelentkezik..) hanem mert érdekes hogy a VALó világban is ugyan ezek a helyzetek vannak, mint bent, csak nagyobban, és megtalálhatók az embertípusok, valamint saját környezetemből is tudok rájuk példát mondani... meg így talán jobban meg lehet érteni, hogy egyes emberek miért úgy kezelnek dolgokat, ahogy...egyfajta pszichológia :)
amúgy persze hogy különc vagy, hát ez a mainstream, de szerintem a különcök jobbak, mert ebben a korcsosult világban ők a normálisak.. sajnos a normális és a különc ilyen értelemben egyet jelent..
vv- aljas embereknek való így van! Már eleve konfliktus helyzet az, hogy bezárnak idegneket egymással. Szélsőséges ösztönök törnek elő: düh, szexualitás, kiborulás, gyűlölet. Kérdezd meg magadtól miért nézed a vvt? Mert jó röhögni. És nem azon röhögsz, amin ők is hanem a másik nyomorán. A másik meg, hogy igenis örülünk, hogy van benne egy alfahím aki pulykázza a lányokat.
Foci: Butaság szapulni. A legnagyobb tömegeket vonzó sport. Nincs a világnak olyan szeglete települése ahol nincs focipálya. Szerintem ezzel meg is válaszoltam.
Facebook: Tökéletes közeg az arctalan beszélgetésre. Kizárólag kirostált információkat küldümk, mert megnyerőek akrunk lenni, de ezek nem mi vagyunk. A gátlások, önhibák azokat meg hordozzuk a hátunkon, és sokkal jobban előjönnek, mert nem próbálunk változattni, mert egy másik embert hozunk létre a face-n. Mint egy reklám. A facebookos éned és a valóság között pontosan akkora különbslg mint a reklámozott termék tökéletessége és az igazság között. Nem azt mondom, hogy tökéletesnek mutatod magad, de megcélzol egy közönséget (humor, intellektum). Én is vagyok face.n de csak a sulis infok miatt meg, hogy csajokkal beszélgessek.
A vv-t csak primitív emberek nézik, ezt utálom!
a focit nem szeretem.
Facebookon fent vagyok, de kezdem megunni, csak ilyenekkel van tele, hogy (idézem) "Ha elolvasod holnap lesz a legjobb napod, de ha nem teszed ki 15 percen belül, a legrosszabb."
ja bocs én vagyok az utolsó helyesbítek:
A vv-t nem primitívek nézik, hanem azok primitívek, akiknek ez az egész életük.
Pld. ezen vesznek össze legjobb barátjukkal, hogy ki fog nyerni, meg 100 sms-t küldenek, na ezek a hülyék, de ezek nagyon vv b**ik.
Aki csak szórakozásból nézi, az nem az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!