ha van kivel akkor filozofálok, nevetek, táncolok, mindenkinek a haverja vagyok
2010. febr. 1. 18:17
12/24 anonim válasza:
Mindenkit nagyon szeretek, minden vicces és orbitális hülyeségeket beszélek!
2010. febr. 2. 08:44
13/24 anonim válasza:
minden vicces, amin józanon még csak el se mosolyodnék, részegen röhögök rajta, mindenkit nagyoonnnnnn szeretek:D, talán túlságosan is (mindenkinek elmondom 10x, ha elmondtam neki, megölelem stb..:D) hazudni szerintem még nem hazudtam piásan, felszabadultan táncolok, nem érdekel mások véleménye és hogy ki néz - ki nem
a másik amikor végtelenül lehangolt és szomorú vagyok, olyankor semmi és senki nem tud felvidítani, bőgök a semmiért
de úgy látom hasonlók a tünetek a többi válaszolóéval.
egy lány
2010. febr. 2. 15:07
14/24 anonim válasza:
utolsó vagyok
kimaradt hogy én is "orbitális hülyeségeket beszélek" :D
2010. febr. 2. 15:08
15/24 anonim válasza:
Úgy látom idekeveredett valaki, aki meg rosszindulatú lesz részegen :-) vagy józanon is?
Ezt is le lehet pontozni :-))
2010. febr. 2. 21:38
16/24 anonim válasza:
Túl gátlásos leszek és a világ legfelszabadultabb embere is egyben. Vihogok mint 1 őrült, de mindenen szakadok a nevetéstől.. Van amikor rám jön a sírhatnék. És általában olyankor nagyon jó vicc mesélő vagyok.. :D
2010. febr. 3. 15:52
17/24 anonim válasza:
Előző vagyok, azt kifelejtettem, hogy a fiúkkal leszek túl gátlásos. Magamba erőszakoltam, hogy részegen nincs pasizás.. :)
2010. febr. 3. 15:54
18/24 anonim válasza:
Öszintén kijön belölem minden érzelem...... egyszer hánytam is(1éjszaka 3x) de az az idegességtől volt közbe, nem a pia mennyiségtől.... :/ De arra emlékszem, hogy a földön sírtam.. :D
2010. febr. 4. 19:42
19/24 anonim válasza:
röhögök,táncolok az asztalon,hülye hangokat adok ki,ordibálok,leégetem magam az őszinteségemmel és sokszor hányok is :S
xD de imádom azt a részt amikor felszabadult vagyok és boldog!:D
2010. febr. 5. 17:59
20/24 anonim válasza:
Szilveszterkoör berúgtam az osztálytársaimnál. Azt mondták akkor,h ogy tök jófej voltam XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!