Miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés

Már egy ideje lehangoltabb vagyok és fáradtabb. Nem vagy depressziós, se semmi bajom nincs. De nem tudok poénkodni, és nem mindig tudok együtt nevetni másokkal. Meg néha flegma is vagyok, régen nem voltam az.

Mi történt velem, és hogy tudnám visszahozni azt az énemet, ami mindig nevetett, poénkodott, bátor volt és kedves?

2014. dec. 3. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Akarattal.

Mennyi ideje vagy ilyen? AZ fontos. Mert ha pár napja az oké, mindenkinek vannak ilyen mélypontjai. De ha hónapok óta akkor akarattal.

2014. dec. 3. 18:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazából hónapok óta. Megpróbálom, dehogy megpróbálom, helyrehozom akarattal! :)
2014. dec. 3. 19:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem 20 év körüli vagy véletlen?
2014. dec. 3. 21:01
 4/5 A kérdező kommentje:
16 vagyok.
2014. dec. 4. 14:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen csak más.tulajdonságokkal. Aztán észre vettem magamon. Mondom héjjj ez így nem oké. És vissza akartam változni, mert tudtam hogy akkor jobb volt.
2014. dec. 4. 23:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!