Valami baj van velem?
Figyelt kérdés
Az utóbbi pár hónapban eléggé megváltoztam az itthoni viselkedésem kapcsán. Nemrégen elrontottam a melegszendvicset -odaégett- és ezért ki kellett dobnom, és mérhetetlen bűntudatom lett, mert elpocsékoltam pár szelet kenyeret, amiért a szüleim megdolgoztak. Volt, hogy sírtam, mert eltörtem egy régi szemüvegemet, ami azért nem volt olcsó. Most is ugye lesz mikulás, és egy játékba kértem virtuális pénzt -hülyeség, tudom- és megint sírtam, mert ilyen marhaságokra költöm a szüleim pénzét. És ez csak kevés eset, nagyon sok ilyen van még. Nagy lelkiismeret furdalásom van, ilyet még nem éreztem. Nagyon nehéz dolgokon kellett már keresztül mennem, és higgyetek nekem, jártam már ott, ahol senkinek sem kéne, de ez még annál is nagyobb fájdalom. Mi baj van velem? Ez csak valami kamasz-kori probléma? Majd kinövöm? 13/L2014. dec. 2. 20:00
12/12 A kérdező kommentje:
Nem felnőtt, egy "barátom"
Bélajos, természetesen erre pocsékolom az időmet, hogy ilyen szarokat találjak ki magamról. :"D
2015. jan. 9. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!