Nem szeretek élni úgy szar minden ahogy van mit tegyek? Mi lehet velem a baj?
Nem vagy egyedül ezzel ez már szinte civilizációs betegség. Vannak erről cikkek is, amik a magányról és ebből adódó problémákról írnak. Az élet sok embernek vagy a legtöbbnek kegyetlen és igazságtalan. Én is így vagyok ezzel, eleve betegen születtem és ez a teher egész életemben végig kísér és erre jönnek rá, amiket te leírtál. Szóval már te jobb, előnyösebb helyzetbe lehetsz mint én, de mégis nem vagy megelégedve.
Az embernek muszáj pár akár apró kisebb dolgokba kapaszkodniuk amik erőt adnak a napokban. Nekem ez a zene, kultúra, ismeret szerzés, kirándulás stb. Ha nincs semmi amibe kapaszkodót találsz, akkor elvetsz, ezért muszáj valamikben bízni, főleg önmagaddal kell kibékülni. Ha egy ember képes önmagával kiegyensúlyozottan lenni, senkire nincs szüksége azok mellett, amiket ajánlottam apró dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!