Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van itt hasonló sorsú?

Van itt hasonló sorsú?

Figyelt kérdés

nagyon szorongó vagyok és depis ...soha nem beszéltem hasonló sorsúakkal...

15L

2010. jan. 29. 22:45
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Na előbb azért tisztáznék pár dolgot. Ilyen korban, mint amiben te vagy, ilyen fiatalon, ne is várd el azt, h minden szép és jó legyen, és azt sem, h a kaörülöttedl évők is mindig happyk legyenek, és mindig veled törődjenek! Mert a tinikorban, bizony elég gyakran előfordulnak az ilyesmik, h úgy érzi az ember, h szinte mindenki és minden ellene van, és mindent csak sötétnek látsz...

Ennek több oka is lehet: Pl. történt veled vmi megrázó dolog, pl elhagyott a barátod, vagy csak rosszul érintette vmi... vagy: az emberrel néha magától is történik olyan, h úgy érzi, minden rossz, mert nem történt vele semmilyen jó dolog mostanában...

De nyugi am, szerintem ezek csak átmeneti érzések, ...idővel, ahogy idősebb és érettebb leszel, úgyis ki fognak menni ezek a nagyon rossz gondolatok, érzések a fejedből...hiszen ahogy 1re fejlődsz, úgy fog egyre jobban a fejed is "megtisztulni", aztán kialakul és megfogalmazódik majd benned a saját magadról alkotott véleményed, önképed... hiszen ebben a korban nagyon nagy személyiségváltozásokon megy át az ember...

Szóval ezeket tapasztalatból mondtam, mert ismerem ezt az érzést...De remélem segítettem:) 18/L

2010. márc. 12. 15:31
 42/42 anonim ***** válasza:
Szörnyű, de igaz lehet: a legtöbb lelkibetegség, még a slágeresebje is, elsősorban arról szól, hogy mi módon mentjük fel magunkat önnön hülyeségünk (na jó, legyen ordas figyelmetlenség) fel sem merülő vádja alól. A Csernus nevű ürge is elég szép karriert futott be összesen annyival, hogy beintett a szakmának és a becsületes ráébresztő orvost valósítja meg, még így, a még meglevő, emberi hibáival együtt is. Hihetnénk a többségnek, mondhatnánk, hogy a tudomány mai igazságai a jövőben is érvényesek lesznek, miközben jól tudjuk, hogy ez aztán igazán példa nélküli lenne... Tehát asszem lehet abban valami, hogy magunkat korlátozzuk és magunkkal szúrunk ki az esetek nagy többségében. Általában azért, mert többet sejtünk, mint ami tényleg van. Sőt, még meg is engedjük magunknak, hogy rumliként újra és újra utunkba kerüljenek a pillanatnyilag semmilyen hasznot nem hozó gondolatok. A depresszió könnyen gyógyítható bent.
2010. márc. 14. 18:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!