Van itt hasonló sorsú?
Figyelt kérdés
nagyon szorongó vagyok és depis ...soha nem beszéltem hasonló sorsúakkal...
15L
2010. jan. 29. 22:45
1/42 anonim válasza:
én is de most főleg mert ott hagyott a pasim:(((
3/42 anonim válasza:
Hát...ide konkrétumok kellenének.Nekem pl.nagyon sz@r a sorsom, de erről most nem beszélnék, mert úgyos taknyosnak fogsz tartani...
4/42 anonim válasza:
Igen én is hajlamos vagyok erre!
6/42 anonim válasza:
Én is szoktam magam alatt lenni.A depi az az mikor állandóan szomorú vagy..Nem hiszem,hogy nektek semmi nem okoy örömöt..
7/42 anonim válasza:
mondhatnám magamat depressziósnak, de nem akarom. 4 éve szeretek valakit aki még barátként sem tekint rám, bármelyik pillanatban szívesen meghalnék. öngyilkosságra nem vagyok képes. Nincsenek barátaim, úgy érzem a családom nem ért meg és néha még szándékosan szekálnak is. Na szerinted rossz a sorsom? Nem,mert még csak 16 vagyok és hiszem h ebből van kiút, mert van előttem cél. Be akarok kerülni egyetemre, amint tehetem elköltözöm, a magam ura leszek elfelejtem a srácot és boldog leszek. Neked is ajánlom a saját magad bíztatását mert különben nem lehet túlélni.
9/42 anonim válasza:
mostanában lettem az, évelején még tök rendi volt minden most egy csomó szar dolog történt amiért ien lettem...13/L
10/42 anonim válasza:
minden télen depis vagyok. nyáron meg tök hepi. hát...nem szeretem a telet! de azért gondolom nyáron te is kevésbé vagy depis, nem?!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!