Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van itt hasonló sorsú?

Van itt hasonló sorsú?

Figyelt kérdés

nagyon szorongó vagyok és depis ...soha nem beszéltem hasonló sorsúakkal...

15L

2010. jan. 29. 22:45
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
sajna nem...
2010. jan. 31. 21:05
 12/42 anonim ***** válasza:

én kicsi póniiim én kicsi póóónim :D

én emiatt vagyok szorongó és depis xD

2010. febr. 4. 18:26
 13/42 anonim ***** válasza:
keress magadnak vmi ojan elfoglaltságot, ami hosszútávon boldoggá tesz. Én is non depis vok, de most elkezdtem gitározni, és sokkal jobb ;) te is keress vmi hasonló dolgot...
2010. febr. 15. 19:57
 14/42 anonim ***** válasza:
depisek... azt a rohadt... hírből sem ismeritek
2010. márc. 3. 20:59
 15/42 A kérdező kommentje:
na a nagy okos megszólalt -_-"
2010. márc. 3. 21:02
 16/42 anonim ***** válasza:

igen én is szomorú vok és én is szorongok.. de nekem pl. a tánc nagyon sokat segít..persze az egész csak akkor oldódik meg ha az okot megoldod.. azért hajrá ;) (barátok is segíthetnek ám :P)

majdnem 15 /L :D

2010. márc. 3. 21:37
 17/42 anonim ***** válasza:

Egyedül

Kinek mondjam el mit érzek?

Hogyan tud fájni a nemlét.

Ki gyógyítja sebem, ha vérzek?

Ha felszakad egy emlék.

Ki értheti meg bánatom?

Melyet kimondani sem lehet.

Eltévedt bennem pár atom,

Gyógyszer itt mit sem tehet.

Ki segít fel, ha elestem?

A hosszú út során.

Ki mondja meg mit kerestem?

Akkor még, idejekorán.

Ki áll mellettem, ha sírok?

S könnyeim papírra vetem.

Ki fogja kezem, ha írok?

Ha van pár jó ötletem.

S ki kérdi majd meg tőlem:

"Barátom, hogy érzed magad?"

Ki érdeklődik majd felőlem?

Ha életem filmje kettészakad.

2010. márc. 3. 21:50
 18/42 anonim válasza:

tetszett ez a vers...

en is igy vagyok...ma reg, de azt mondhatom hogy soha nem ereztem jol magam, vagyis mindig volt valami szokatlan, egyszeruen nem tudok belilleszkedni es nekem nagyon nehezemre esik szoban beszelni valakivel...sose tudom hogy csinaljam es ezzel csak azt erem el h mindig elszurom...

melleselg szeretem a pszichologiat, am onmagamra nem tudom alkalmani az szerintem lehetetlen..

minden tavaszal irto pocsekul vagyok...nyaron aztan eleg jo..akkor melozok non stop (altalaban vendegloben napi 18 orat) es igy nincs idom huje dolgokon gondolkozni..

...eddigi eletem soran ketszer kisereltem meg ongyilkossagot... van akinek meg ez sem sikerul...

2010. márc. 3. 22:26
 19/42 anonim ***** válasza:
Több sport, kevesebb maszturbáció. Ennyire kib@szott egyszerű. Mielőtt jön az agyaskodás: EZ VÁLT BE többünknek annak idején, csak akkoriban még magától értetődő volt, hogy nem pityergés, hanem megoldáskeresés van.
2010. márc. 4. 08:57
 20/42 anonim ***** válasza:
Hadd találjam ki:Aggódsz a suli miatt, otthon anyuék b@sztatnak hogy pakolj már össze vagy tanulj vagy ilyesmi és nincs hapsid ugye?Ezért úgy érzed hogy le vagy sz@rva és senki sem szeret...15évesen örülj hogy ennyi problémád van!Addig örülj amíg gyerek vagy!!!A depressziót meg felejtsd el nem hinném hogy találkoztál már depressziós emberrel.De ha mégis világfájdalmad van akkor szólok hogy Etiópiában éheznek!(lehet emiatt is sírni addig sem unatkozol)
2010. márc. 4. 11:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!