Ezen hogy tudnék változtatni?
Még régebben néhány csaj az osztályból kibeszélt engem. Őket a barátaimnak hittem. Nem az zavar, hogy pletykálkodnak, hanem az hogy közben olyan kis alattomos, aljas férgek, hogy nem merik bevallani nekem...szóval nyaliznak.
Azóta, ha vki haverkodni próbál velem, mindig olyan érzésem támad, hogy biztos csak érdekből teszi,közben utál, vagy csak meg akar alázni, meg akar szivatni.
Komolyan, annyira megrezzent a bizalmam minden emberben, hogy nem vagyok képes másoknak dolgokat elhinni. Csak az jár az eszemben, hogy hazudnak.
Jövőre középsuli és irtóra parázok, hogy mi lesz...nem lesznek barátaim.
Mivel más tapasztalatokkal indulsz nem lesz könnyű. Talán nem is lesz lehetséges megvalósitani amit akarsz, de lehet enyhiteni egy kicsit. Azt, hogy minden ember hazug sosem fogod kiverni a fejedből, de azért adj időt az embereknek és ne itélj amielőtt nem ismersz meg valakit. Próbálj meg ne nagyon belegabalyodni sulis kapcsolatokba ( baráti, szerelmi tök m1 ) és akkor nem fog az sem bosszantani , ha mondjuk nem jön össze a helyzet. Úgysem érdemes nagy gondot csinálni, az életben teljesen 8 lesz kivel barátkoztál a gimiben és kivel nem és milyen hires voltál vagy ilyesmi
A lényege az egésznek, hogy TE érezd jól magad, elvégre te fogsz ott ülni egy pár évig, szal úgy szabd meg azt a ruhát, hogy majd ne szégyeld viselni. Vigyázz, mert amennyit kapsz annyit is fogsz kapni, ne főnökösködj és ne is itélkezz mások fölött, mert senkit sem érdekel egy " sértett biró " és kerülni fognak. Inkább légy nyitott és barátkozz egyenletesen, tehát nem kell legjobb barik legyetek, elég ha haverok vtok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!