Hogyan legyek boldog?
Én egy étteremben kezdtem el mosogatósként dolgozni majd átkerültem a konyhára, ahol úgy gondoltam nem fogom sokáig húzni mert nem vágtam semmit. Ma már én adom az előételeket és sok dolgoz a kisújjamból kirázok.
Azt javaslom te is légy türelemmel és gyakorolj sokat, mert gyakorlat teszi a mestert.
Sok ember volt már így a tőrténelemben, hogy nem túl sok jövöt jósoltak neki abban amivel foglalkozik.
Elöször is azonosítani kéne a problémát. Valamiért elmelétben nem megy, nem tudod megjegyezni, mi hogy van, hol van, mi mire való, stb ?
Vagy a kézügyeséggel van a baj ?Mozgáskoordinációval?
Látással, vizuális memóriával, tér látással,stb.
Vagy éppen azzal van a baj, amit magadról hiszel vagy amit mások hisznek rólad ? Ahogy olvasom, ez utóbbi biztosan probléma.
Viszont az van, gogy néhány területen megvannak a képességeid és ráadásul ez a vágyad. Más területeken pedig fejlesztened kell a képességeid.
Ha az a gondod, hogy egy csavart nem tudsz rákapatni, akkor az mindegy, hogy egyszerű motor, bonyolult motor, parabola antena, vagy gyerekágy. Ezt a képességet kell gyakorolnod, amihez még motor közelébe se kell menned. Egésznap tekergetheted az anyacsavart le fel.
Ami a többi képességet illeti, ha jó vagy elméletben, akkor tanulhatsz a motorokról. Ha jó a hallásod akkor hallás alapján gyakorolhatod, hogy milyen problémának milyen hangja van. Ha kreatív vagy akkor olyan megoldásokat találhatsz ki a motor szerelésben amik eddig nem léteztek, stb... Azaz azzal ami jól megy kompenzálhatod ami nem megy, illetve fejlesztened kell a problémás képességed. -Ennyi.
Ja és "Hogyan legyek boldog?" -Tanuld meg értékelni az eredményeid, azt amit elérsz, értékelni azt amid van és a "kudarcot" úgy felfogni mint tananyagot, amiben a siker egy-egy fontos titka van leírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!