Hogy legyek újra boldog? Úgy érzem elrontottam az egész életem. Pedig még el sem kezdődött igazán.
Figyelt kérdés
Mostanában szörnyen rossz a hangulatom. Mindenkivel veszekedni akarok, pedig nem ilyen a stílusom. Ideges vagyok, de nem tudom miért. Mérges vagyok, de nem tudom kire és miért. Úgy érzem, mintha elrontottam volna valamit, de nagyon. Egyik percben még happy van a következőben meg már a plafonon vagyok a dühtől. Lehet ez azért mert régen mindenki piszkált, bántott és én meg elfolytottam az érzéseim?
13/L
U.i.: Telón vagyok, bocs ha van helyesírási hiba!
2014. márc. 6. 17:32
1/2 anonim válasza:
Most lehet hogy csak kicsit mélyponton vagy. Mindenkinél vannak hullámvölgyek. Érnek majd úgyis folyamatosan pozitív hatások, barátoktól, rokonoktól, idegenektől, és akkor majd jobb hangulatod lesz, és boldog leszel.
2/2 anonim válasza:
mikor annyi idős voltam mint te, nekem is voltak érzelmi hullámvölgyeim. hol sírtam, hol szakadtam a nevetéstől, hol dührohamaim voltak. Mostmár csak mestruácio elött van ilyen. az elfolytott dolgok is okozhatják. Mindenki azt mondja, hogy add ki magadból, de marhaság, hiába beszélsz róla stb. nem javít. A hormonok ilyenek. Nekem az ismeretlen eredetű feszültségemre a magneb6 segített. Ne kezdj kárt tenni magadba, vágdosni magad, mert a testi fájdalom nem nyomja el a lelkieket. ha gondolod irj privátban.. 22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!