Elrontottam az egész életemet?
Először is kezdeném azzal, h elég konzervatív szüleim vannak, mind a ketten matematikusok, ezért nem csoda, h rendszeren jártam matekversenyekre országos és nemzetközi szinten is. Élveztem is a versenyeket, a felkészülést, jó érzés volt a többiek előtt végezni. Az egyik nap azonban hirtelen megváltozott minden, elöntött az érzés, h elvesztegettem az életemet, lemaradtam a legfontosabb dolgokról: a bulizásról és egy szép barátnőről.
Ez az utolsó évem a középiskolába(egyébként magántanuló vagyok a sok verseny miatt), ezután egyetemre fogok menni, a szüleim nagy reményeket fűznek hozzám, de nekem teljesen elment a kedvem az egész tanulástól és totál depressziós lettem ettől az egésztől, úgy érzem nem fogom tudni behozni az elhalasztott éveket és pillanatnyilag egy hatalmas vesztesnek érzem magamat :S
A szüleimnek nem mertem erről beszélni, de valahogy már kikellett ezt engedni magamból, szóval köszi, ha végigolvastad :P
Beszélj erről a szüleiddel és a barátaiddal!
Nyílván nem rontottad el az egész életedet, csak valami kimaradt. Ami lehet, hogy nem is annyira fontos.
Jahh az igaz, hogy az elvesztetett éveket nem hozza vissza semmi.
Nem tudom pontosan milyen vagy, vannak -e barátaid vagy sem, de ez a magán tanulós dolog egyszerűen baromság. Amikor az ember szocializálódna, akkor nem tud, mert csak tanul.
Nem hinném, hogy olyan jót tett ez a dolog...
De még lehet 5000 barátnőd, de a konzervatív nevelés miatt valszeg nem lesz...
sose késö elkezdeni. azt irod középiskolat most végzed, szal 18 lehetsz kb még csak.. CSAK !!! elötted az élet, ha nem akarod h igy folyatodojon TEGYÉL ELLENE.. más nem fog tenni az biztos, ez a te életed, csak te tudsz ezen változtatni! Ne a szüleid döntsék el, hogy neked mi a jó!
remélem segitettem :)
Még nem maradtál le semmiről...oh még csak ez után jön a sok móka:D Én most vagyok első éves;)
Az a fontos, hogy olyan egyetemre menj, ahova akarsz, azt tanuld, amit akarsz, amihez kedved van!:)
Próbálj beszélni a szüleiddel, hogy az ő álmuk nem a te álmod, és ezt értsék meg! Ez a TE életed, nem az övéké, és hagyjanak élni!
A saját álmaidat valósítsd meg, srác, ne a szüleidét!;)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!