Mi van velem? (lent)

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, még nem volt barátom, egyszer majdnem lett, de miattam nem jött össze

a barátnőmet már átsegítettem két sújos szakításon, de nem ő volt az egyetlen

egy csomó embernek adok tanácsot szerelmi kérdésekben, a saját kapcsolataimat meg elcseszem

itt is folyton írogatok válaszokat ilyen szerelmes kérdésekre, vadidegenekkel beszélek msn-en,és hallgatom a problémáikat, de egy cseppet sem untat

ez normális? vagy beteges, hogy már a hobbimmá vált mások bajának hallgatása? és ha nekik tudok tanácsot adni,nekem miért nem jön össze sose semmi?

2010. jan. 27. 17:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Külső emberként hidd el, hogy sokkal egyszerűbb segíteni, mintha Te lennél ott az adott szituban.

Szerintem kevés az önbizalmad, és nem mersz kezdeményezni.

2010. jan. 27. 18:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Akinek minden megy magától spontán, természetesen, az mit tudna mondani tanácsként? Fogalma sincs mitől van.
2010. jan. 27. 18:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Valószinűleg jó tanácsadó vagy, de amikor rólad van szó a sok feszültség meg érzelmek miatt kissé elveszted a fejed.

Ezenkivül meg én is 15 éves vagyok, eddig volt több pasim is, de jelenleg nincs ÉS nem is kéne. Ilyenkor nem a pasi a lényeg ( igazából sosem a pasi a lényeg ), fejleszd önmagad, élvezd az életet és tanulj meg önálló lenni, mert nem kell mindig a libasorban állni, attól mert másnak a kicsi agya csak pasikon jár attól te még nem kell ilyen legyél !!!!

2010. jan. 27. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezzel ugyanigy vagyok en is, 17 vagyok es nemnagyon volt meg komly kapcsolatom. Baratnoimnek.barataimnak mindig sokat segitek, tanacsokat adok, de mikor rollam van szo, sose jon ossze. Legalabbis eddig sose jott ossze. Nemtudom en se felfogni, hogy ez miert van. Sok baratom van akiknek tanacsot adok, akik olykor meghallgatnak, de pasim..az sose jon ossze. Mindig elcse*ek valamit, vagy fogalmam sincs. En nagyon remelem, hogy ennek valami oka van, es vegul nekem is "jo" lesz. Es biztos vagyok benne, hogy veled is igylesz. Nem hiaba szulettunk meg mi se. Remelem. :D
2010. jan. 28. 17:45
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ;)
2010. jan. 30. 13:17
 6/6 anonim válasza:
Kedves tőled, hogy másoknak segítesz, tiszteletre méltó dolog. Azonban ne érezd magad kevesebbnek, mert nincs még pasid, hiszen csak 15 éves vagy. Ilyenkor a tanulás fontosabb, gyakorlatilag ebben az időszakban alapozod meg a jövőd. A barátnődnek 2 szakítása volt?! Elgondolkoztál azon, hogy lehetséges, hogy nem is veled van a baj?
2010. febr. 22. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!