Mi van velem? (lent)
15 éves vagyok, még nem volt barátom, egyszer majdnem lett, de miattam nem jött össze
a barátnőmet már átsegítettem két sújos szakításon, de nem ő volt az egyetlen
egy csomó embernek adok tanácsot szerelmi kérdésekben, a saját kapcsolataimat meg elcseszem
itt is folyton írogatok válaszokat ilyen szerelmes kérdésekre, vadidegenekkel beszélek msn-en,és hallgatom a problémáikat, de egy cseppet sem untat
ez normális? vagy beteges, hogy már a hobbimmá vált mások bajának hallgatása? és ha nekik tudok tanácsot adni,nekem miért nem jön össze sose semmi?
Külső emberként hidd el, hogy sokkal egyszerűbb segíteni, mintha Te lennél ott az adott szituban.
Szerintem kevés az önbizalmad, és nem mersz kezdeményezni.
Valószinűleg jó tanácsadó vagy, de amikor rólad van szó a sok feszültség meg érzelmek miatt kissé elveszted a fejed.
Ezenkivül meg én is 15 éves vagyok, eddig volt több pasim is, de jelenleg nincs ÉS nem is kéne. Ilyenkor nem a pasi a lényeg ( igazából sosem a pasi a lényeg ), fejleszd önmagad, élvezd az életet és tanulj meg önálló lenni, mert nem kell mindig a libasorban állni, attól mert másnak a kicsi agya csak pasikon jár attól te még nem kell ilyen legyél !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!