Szerintetek mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Elég rosz tanuló lettem , főleg a matek megy rosszul mert megbuktam anyám haragszik rám megértem apám is, ez azért van mert nemnagyon van valami vagy valaki aki motiváljon a tanuláshoz, már edzek féléve, na ahhoz van motivációm bőven, hogy erősebb legyek,jobban nézzek ki, mit tegyek? 17f2010. jan. 26. 18:43
1/5 anonim válasza:
Ha 5ös tanuló leszel megölellek. Ez elég motiváció?:D
2/5 anonim válasza:
Csak van valami életcélod amit el akarsz érni nem? Ha már tudod hogy hová akarsz továbbtanulni, akkor megvan az a cél, ami motivál. Egyébként nekem is vannak ilyen hullámvölgyeim, de mikor jobb jegyeket szerzek az sokkal jobb érzés és a végén már az is motiválni fog hogy jobban tanulj. Nem vagyok én se egy stréber, de szerintem ha 3-as tanuló akarsz lenni akkor se kéne sokat tanulnod. Általában az a gond nálam is, hogy csak ülök a könyv felett és 2 mondat után már nem is ott jár az agyam. De ha odafigyelek kb 20 perc alatt meg tudok tanulni 2-3 oldalt.
3/5 anonim válasza:
Örülhet apud és anyud,hogy ilyen "gyerekük" van.Nem baj az,ha rossz tanuló vagy,de törekszel arra,hogy minnél jobb legyél.Szerintem a matek az nagyon nehéz tantárgy,főleg annak,aki humán beállítottságú.Nem mondom,hogy kevesebbet kéne edzened,de többet kéne törődnöd a tanulással is.Matekból a számolások menetét tanuld meg inkább,vagy figyeld meg,és így talán ha csak egy picivel is,de egyszerűbb lesz.A motiváció pedig:BIZONYÍTANI,HOGY TE TÖBBET IS TUDSZ!!;)
4/5 A kérdező kommentje:
Télleg humán tantárgyakból vagyok jobb
2010. jan. 27. 13:13
5/5 anonim válasza:
Az edzés jó dolog. Lenyugszol, kitisztul az agyad. Viszont szerintem a testi edzés nem igazán elég, szükség van némi szellemi fejlődésre, fejlesztésre. Ezáltal szellemileg-testileg egyensúlyban lennél, tehát az izmos külsőd mellé egy művelt személyiség társulna. Tudjuk, hogy a kigyúrt emberek valamit kompenzálnak. (tisztelet a kivételnek) Legyél te is kivétel.. MOTIVÁLJON EZ (is)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!