Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy változzak meg, mit...

Hogy változzak meg, mit csináljak?

Figyelt kérdés

16 éves srác vagyok.

Mindenkinek az az első benyomása rólam hogy nagyképű vagyok, ezért nincs is sok barátom.

Nem csajozok, úgy vagyok vele hogy ha valaki akar valamit akkor majd úgyis összehoz minket a sors.

Aki ismer tudja milyen vagyok, nem vagyok egoista, de véleményem szerint normális vagyok, jól el tudok beszélgetni ha arról van szó, szeretek hülyéskedni is..

Pár barátom van/volt, de már ők sincsenek, az egyikkel azért szakadt meg a kapcsolatom mert féltékeny az egyik lányra, a másikkal azért mert a haverja az aki féltékeny a csajra, és befolyásolja.

A harmadik meg ha pinát lát leszarja a barátságot.

Szeretnék egy normális érett barátnőt, és normális barátokat, DE, nem csajozok soha és nem is nagyon nyítok új barátság felé, persze ha kezdeményeznek akkor igen, amúgy nem.

Szerintetek mit csináljak?

Adjam lejjebb az egomat?

És mit tegyek hogy megkedveljenek?

2014. okt. 20. 21:46
 1/2 A kérdező kommentje:

Csajoknál is félek kezdeményezni félek ráírni..

félek hogy bebukom a dolgot :( gyáva vagyok

2014. okt. 20. 21:56
 2/2 anonim ***** válasza:

félek, félek kezdeményezni, félek, de nagyképű vagyok.

Elárulok egy titkot!

Nem kell kezdeményezni, kezeld úgy mintha egy haverja akarná lenni. Bartátkozzál vele, de ne úgy hogy fel akarod szedni.

Csak légy úriember, enged előre, fizesd ki az italát, kérdezd meg hogy van, de tényleg érdekeljen, ne csak formalításból. Ennyi. Ha bejössz neki, úgyis tudtodra fogja adni.

Tapasztalatom az, ha egosista vagy az a baj, ha szerényvagy az a baj, ha okosvagy az a baj, ha buta akkor meg az a baj. Kszard le az ilyen embereket, aki nem tud elfogadni úgy ahogy vagy. Egyszer talán rájönnek az emberek, hogy a másik különcségét is ell kellene fogadni, mert ő is különc másnak. Ha senki nem fogad el senkit, akkor bizony mindenki magányos marad, és maradnak a gyakori kérdések.

2014. okt. 20. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!