Hogyan változzak meg?
Figyelt kérdés
A kérdés adott, a sztorim hosszú. Világ életemben egy visszahúzódó,de kedves és rendes gyerek voltam. Soha senkit nem bántottam, véleményem persze az volt, amit elég szókimondóan fejtettem ki, éppen akiről vagy amiről szó volt. Sose voltam tag sehol, egy értelmes barátom se volt még. Nem járok el szórakozni sehova, aki bekopog hozzám max a postás.. Magányosan élek, a szüleimmel ők tudják, vagy legalább is sejtik hogy magányos vagyok.. 2 éve vagy hogy, voltam depressziós, azonban kigyógyultam belőle mert egy lány segített nekem, aki később a barátnőm lett. Nem merek barátkozni, és "csajozni" se, mert nagyon félek a kudarctól és a visszautasítástól és a kavarásoktól. Nincsenek barátaim, nincs senkim, senki olyan ember akire számíthatnék. Mindennek meg van az oka, az emberek folyamatosan elhagynak engem, nem törődik velem senki. Persze én mindenkivel kedves vagyok, és annak segítek akinek tudok de az esetek 96%-ban nem kapom vissza ezt. 18 éves vagyok, a sulit már elvégeztem és munkám még nincs, de folyamatban van hogy legyen. Meg szeretnék változni, mert nem csak másban, de magamban is észre vettem a hibát, hogy mindenkit elítélek valami miatt, és így egy normális emberi kapcsolatom sem lesz soha. Szeretnék nyitni sok ember felé, de csak a flegmázást kapom vissza, és hogy milyen "lelkis" vagyok. Sokszor felteszem magamnak a kérdést, hogy ki vagyok.. Ha felém nyitnak akár barátkozás szempontból, elutasítok mindenkit. Félek hogy átvernek. Mint mondtam, sehova nem járok el.. Lehetőség erre van rá, de egy társ nincs, akivel ezt megtehetném. Az életem 90%-át a gép előtt töltöm le, mindent kipróbáltam már hogy ez változzon. Változott is, de a változás ilyen 1-2 napig tartott. Szeretnék új embereket megismerni, de mint mondtam ezt is, egyszerűen nem tudok, mert elutasítok mindenkit, mint ahogy engem is. Szeretném ha valakinek számítanék, és szeretném ha valaki számítana nekem is. A felfogásom sok dologgal kapcsolatban, elég nem normális. Ezt már sokan mondták, eddig nem hittem el de beláttam hogy tényleg hülye egy felfogásom van. Mit tegyek azért, hogy legalább néhány ember felfigyeljen rám, és számítsak valakinek? A külsőmmel lehet hogy baj van, mások szemében. Kopasz vagyok, 168 centi, jól öltözött elegáns stílusom van, szóval nem vagyok ilyen "ultraswagyolo" gyerek, amiért elég sokan szintén elutasítanak. Nincs jogsim, se autóm, ki se vagyok gyúrva mert nem látom értelmét.. De aránylag sportos alkatom van, de még se vagyok olyan izmos inkább úgy mondanám hogy jó fizikumú vagyok. De különösebben magammal nincs bajom, én így érzem jól magam és képtelen vagyok se**eket nyalni azért, hogy valakinél jó legyek vagy felfigyeljenek rám. Kérek mindenkit hogy a "kill yourself" és hasonló típusú válaszokkal hagyjanak.. Nem akartam ide írni kérdést de hátha tud valaki felhasználható választ adni. Tömören a dolog : változni szeretnék, barátokat/barátnőt akarok, azt, hogy valakinek fontos legyek. Köszi ha elolvastad ezt a regényt, és bocsi ha túl kusza lett vagy átláthatatlan.2014. jún. 18. 17:34
1/3 anonim válasza:
Sajnos az én helyzetem is hasonló. 14 éves vagyok és igazán nincs egy barátom sem, hasonló indokok miatt. Mivel mindenki olyan hű de okosnak tart és mindig tőlem kérnek segítséget, hogy csináljam meg nekik ezt, meg azt, viszont már kezd elegem lenni abból, hogy nem viszonozzák, illetve, hogy a másságom miatt ki vagyok rekesztve. Nekem is segíthetnétek.
2/3 anonim válasza:
Nekem segítettek Yalom, Fromm, Frankl, Buscaglia könyvei.
3/3 anonim válasza:
itt a nyár! én is kiírtam a hasonló szomorú vagyok és magányos krdésemet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!