Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gyerekes vagyok, hogyan...

Gyerekes vagyok, hogyan változzak meg?

Figyelt kérdés
Anya szerint gyerekes vagyok, 18 éves létemre gyerekként vuhorászok a kistesómmal, a múltkor azt is mondta hogy olyan hülyén nevetek, új suliba fogok menni Félek hogy normális ember módjára nem fogok tudni beszélni,beilleszkedni ,mit tegyek? Kezdem megutálni aki vagyok senk sem vesz komolyan,sose volt párkapcsolatom ,, egy fiú sem vett soha komolyan,ki fognak nevetni:'(

2014. júl. 18. 14:56
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
35 évesen 18nak érzem magam , én is hüének tartom magam viccelödök , nevetgélek
2014. júl. 18. 14:57
 2/12 anonim válasza:
Elsővel egyetértek,nem korfüggö nálam legalább is hogy mennyire vagyok hülye vagy gyerekes.
2014. júl. 18. 14:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Ne változz meg!
 4/12 anonim ***** válasza:

én az előző barátnőmbe azért szerettem bele mert mindig nevetett és gyerekes volt...mára engem is inkább a komolyabb lányok érdekelnek...de szerintem így is tudnak szeretni sőt biztos van olyan aki ilyet keres :) én is szeretem a gyerekeket és én is kicsit máshogy viselkedem velük, de másokkal nem olyan vagyok szóval szerintem ez nálad sem lesz probléma...

21F

5/12 Ramcsiii válasza:

A nevetéssel sosincs baj..csak igen van hogy 18 éves létemre én is túlzásba esem..de nagyon ritkán :)

Nem hiszem hogy emiatt nem volt párkapcsolatod,vagy mégis? Mert ha nem emiatt,akkor lehet hogy egy kapcsolat kicsit komolyabbá tudna tenni.

A suliban légy önnmagad,de figyelj is oda mit beszélsz,mit hogyan cselekszel..Ott senki sem fog ismerni,lehet a nyáron kicsit megváltozik még a gondolkodásod..de legalább látni fogják hogy veled lehet elhülyéskedni.

6/12 anonim válasza:
25 évesen, nevetgélek, vihorászom, és néha hülye is vagyok :D De mikor komoly társaságban vagyok, először mindig átgondolom mit akarok mondani, nem-e hülyeség, és ha nem csak azután mondom ki. Ez az első lépés a komolyodás fele.
2014. júl. 18. 15:00
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem is mondták már a szüleim, 21 vagyok.

Nem akarok megváltozni, mert az már nem én lennék.

2014. júl. 18. 15:00
 8/12 anonim ***** válasza:

6-os! "Nem hülyeség-e".

Kérdező! Én is gyerekes vagyok és nagyon hülye. Ne foglalkozz mások véleményével. Kicsit esetleg próbálj odafigyelni, hogy mit, mikor és hogyan mondasz, de mindig maradj vidám és jókedvű! :)

2014. júl. 18. 15:03
 9/12 anonim ***** válasza:
Engem érdekelsz. Ha gondolod írj!
2014. júl. 18. 15:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Engem pont azért szeretnek az emberek, mert olyan vagyok, mint egy 5 éves kislány. :))
2014. júl. 18. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!