Gyerekes vagyok, hogyan változzak meg?
én az előző barátnőmbe azért szerettem bele mert mindig nevetett és gyerekes volt...mára engem is inkább a komolyabb lányok érdekelnek...de szerintem így is tudnak szeretni sőt biztos van olyan aki ilyet keres :) én is szeretem a gyerekeket és én is kicsit máshogy viselkedem velük, de másokkal nem olyan vagyok szóval szerintem ez nálad sem lesz probléma...
21F
A nevetéssel sosincs baj..csak igen van hogy 18 éves létemre én is túlzásba esem..de nagyon ritkán :)
Nem hiszem hogy emiatt nem volt párkapcsolatod,vagy mégis? Mert ha nem emiatt,akkor lehet hogy egy kapcsolat kicsit komolyabbá tudna tenni.
A suliban légy önnmagad,de figyelj is oda mit beszélsz,mit hogyan cselekszel..Ott senki sem fog ismerni,lehet a nyáron kicsit megváltozik még a gondolkodásod..de legalább látni fogják hogy veled lehet elhülyéskedni.
Nekem is mondták már a szüleim, 21 vagyok.
Nem akarok megváltozni, mert az már nem én lennék.
6-os! "Nem hülyeség-e".
Kérdező! Én is gyerekes vagyok és nagyon hülye. Ne foglalkozz mások véleményével. Kicsit esetleg próbálj odafigyelni, hogy mit, mikor és hogyan mondasz, de mindig maradj vidám és jókedvű! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!