Adott egy 3 gyerekes (kicsik) nő (37). Elvinné a gyerekeket sátorozni pár napra. Látsz esélyt randira?
Balatonszemes,Lidó kemping.Sekély víz,játszótér,homokozó,stb.
Ilyen helyen szinte biztos,hogy vannak egyedülálló férfiak.Általában baráti társasággal vannak.
Én látok rá esélyt./tapasztalat/
bakker simán bevállalnék egy kalandot :)akár többet is annál :)
de ha nagyon belegondolok ott rohangásznak körülöttem a szuper testű bikinis nők... esélyem sincs.
Milfként meg hadd neeeeeeee
Na,ezt a siránkozást azonnal fejezd be.:)
Egy évvel vagyok csak fiatalabb.
Lehet találni,csak nyitott szemmel kell járni.
Tavaly jó kis flörtben volt részem,hála a lurkómnak.
Miután már 2 napja szemeztem egy szuper pasival,a fiam odament hozzá és megkérte,hogy pumpálja fel a matracunkat.Innen már simán mentek a dolgok.De először égett a pofám,hogy a gyerek csak úgy odament.Nem én küldtem oda,csak szegénykém már nem bírta elviselni,hogy bénázok a pumpával,így gondolta megkéri azt a “bácsit“ aki kedvesen mosolygott rám/ránk az érkezésünktől fogva.
Ezért mondtam,amit mondtam.:)
Ha gondolod szívesen írok még holnap este is./azaz ma/,de most alvás van.
Jó éjt!
Sátor...A legjobb... :)
Nekem még megjátszani sem kellett a bénát,mert alapjáraton is olyan esetlen vagyok.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!