Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » összeomlottam egy lány miatt,...

összeomlottam egy lány miatt, mindent feladtam - a semmiért, mindenem odaveszett, egy lebegő szardarab vagyok az univerzum vákuumában. Segítség - hé - segítség. Valaki?

Figyelt kérdés
Alapvető emberi dolgokra sem vagyok képes - kapcsolattartást rég el lehet felejteni, új emberekkel ismerkedés? Háhá, jó vicc. Lemondtam magamról, mert nem érek semmit, most már tényleg meg kellene halni. De jó is lenne, végre...
2010. jan. 24. 00:31
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

Sokat segíthet ha kiirod magadból a gondot, (versben, rapben, csak irni, mind1), esetleg egy jó barátnak elmondani...

Csak ne terheld rá másokra a bajod...

2010. jan. 24. 01:00
 12/22 anonim válasza:
szerintem meg szokjál rá a marihuanara!! szivja sokat le a tudőre , kezdj lebegni érezd a szived ritmusat és már mikor minden össze dől benned tömd bele egy lány szájába a kis admirálist hagy mártózzon meg
2010. jan. 24. 01:57
 13/22 anonim válasza:

Az ember legnagyobb dicsősége nem abban rejlik, hogy soha nem esik el, hanem hogy mindig feláll! (Konfuciusz/szabad fordítás)

Úgyhogy menj ki a tükör elé, ordíts akkorát amekkorát csak bírsz, b*ssz le magadnak két olyan pofont hogy csak na, és kelj fel mint Rocky b*zmeg!

:)

2010. jan. 24. 02:58
 14/22 anonim ***** válasza:

Lehet hogy neked a csaj sokat ért de neki nem értél semmit.Már bocs de ezek szerint így van.

Ne hidd el magadról azokat amiket írsz.

Va fogalmad arról hány csaj van odakinn???

Ott van köztük az akinek te vagy a tökéletes a legjobb aki érted mindent feláldozna. Egy nő miatt a halálra gondolni könyörgöm legyen eszed!

Új emberekkel ismeretséget kötni addig nem fogdsz tudni amíg ilyen butaságokra gondolsz.Rendezd el magadban a dolgokat és utánna jöhetnek az új arcok.

2010. jan. 24. 11:55
 15/22 A kérdező kommentje:
Az van, hogy nincs eszem, mármint, teljesen kiürültem. És szánalmassá váltam, mert bármit megtennék, ha csak beszélhetnék vele.
2010. jan. 24. 13:37
 16/22 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Titok című filmet... Vagy a könyvet. Nekem segít...Sokat...Rengeteget...
2010. jan. 24. 15:31
 17/22 anonim ***** válasza:

Hát öreg, kb én is így lennék, ha az enyém elhagyna. Gondolom majd az idő megoldja.

Visszaszerezni esélytelen? Hosszútávon sem?

2010. jan. 24. 18:49
 18/22 A kérdező kommentje:
szívesen visszaszerezném, de ötletem sincs, hogy csináljam... ilyen témában nem vagyok otthon.
2010. jan. 24. 19:20
 19/22 anonim ***** válasza:
Gondolkoz pozítivan most teljesen üres vagy, azaz a legjobb alkalom hogy teljesen más ember legyél. Tanulj a tapasztaltból és kezdj bele taljesen új dolgokba. Késöbb még hálás is leszel hogy megerősödtél.
2010. jan. 24. 20:24
 20/22 anonim ***** válasza:
Mi a szitu? A visszaszerzés lehetősége azért erősen függ tőle.
2010. jan. 25. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!