Más is így van ezzel?
Figyelt kérdés
Néha úgyérzem, hogy ez a világ amiben élek elfolyt és megvakít. Néha szívesebben lennék valaki/valami más.
Nagyon bele tudom magam élni a dolgokba. Mikor megnéztem az Avatart is akkoris úgy belegondoltam milyen jó lenne ha énis na'vi lennék és egy olyan világban élnék ahol nincs technika.
Slä fi'u nì'aw until (magyarul: De ez csak egy álom)
Néha azt is elképzelem, hogy varázseröm van és tudom mozgatni a tárgyakat esetleg a természetnek parancsolok.
Valamiért szeretnék más lenni más lény más világban.
Ti hogy vagytok ezzel?
metsmuke ulte metsmukan
Kìyevame!
2010. jan. 23. 20:16
1/22 anonim válasza:
Így voltam 12 éves koromig, azóta kinőttem.
2/22 A kérdező kommentje:
Jaj elis felejtettem 15f
2010. jan. 23. 20:22
3/22 A kérdező kommentje:
Meg azt hozzátenném, hogy sokszor vannak olyan gondolataim, hogy valakit elpufálni és harc közben meg Na'vi nyelven beszélni. Valahol bennem van az állati ösztön ami kirötni vágy (na ez elég furcsara sikeredett:))
2010. jan. 23. 20:25
4/22 anonim válasza:
elég furcsa gondolkodás ez egy fiúhoz képest, egyébként velem is előfordul néha :)
15/L
5/22 A kérdező kommentje:
egyszerüen imádom a misztikát és minden emberfölötti dolgot :)
2010. jan. 23. 21:08
6/22 anonim válasza:
hűű érdekes lehetsz.de én is szoktam így érezni csak nem a navi-nak képzelem magam hanem egy álomvilágban vagyok ahol nincs félelem,ahol az állatok beszélnek nem eszik senki húst.Valami ilyesmi:D
8/22 anonim válasza:
még éretlen vagy majd kinövöd,most még természetes
9/22 anonim válasza:
Szerintem másnak is természetes egy ilyen fordított, ferdített, visszafelé működő világban...
10/22 anonim válasza:
Voltam már így ezzel,de rájöttem,hogy ez nem lehetséges,és maradtam álmodozó tini:D aki most arról álmodik h álmai középiskolájába bejut-e vagy nem:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!