Nőgyűlölő vagyok?

Figyelt kérdés
Szerintem a nők hülyék, teljesen logikátlanul gondolkodnak, mindent érzelmi alapon fognak fel. Nálunk is az egyetemen a női tanárok, besértődnek vagy rossz napjuk van és a szakon vezetik le. Meg szerintem a nők önzőbbek mint a férfiak.
2014. okt. 8. 10:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Anyádat is lenézed?
2014. okt. 8. 12:26
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező magánál okosabb, tehetségesebb nőt nem bírna elviselni, mert ártana az önbecsülésének.
2014. okt. 8. 14:20
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem csak skizofrének egyik pialantba kedves vagyok, házias, másikba már egy csepp jóindulat nincs bennem, én vagyok a bunkó és igénytelen.

Jó lenne már eldönteni h akkor most mi van.

2014. okt. 9. 22:34
 14/17 anonim ***** válasza:

ezt a lenézés dolgot ne hangoztasd csajok előtt, mert náluk van a világ összes pin.ja és egyik sem akarja majd neked odaadni, ha ezt megtudja rólad... persze ha homokos vagy, akkor az más.

mást is utálsz bennük?

2014. okt. 9. 22:42
 15/17 anonim ***** válasza:

Az IQ-m 125 felett van 14 évesen, jó tanuló vagyok egy erős 8 osztályos gimiben, és semmit sem érzelmi alapon fogok fel. Sőt, mindig amennyire csak lehet objektív alapon nézem a dolgokat. Szinte soha sem sértődök meg semmin, és nem vagyok önző. Akkor velem szerinted mi a baj?

Ne általánosíts. Vannak ilyenek, és előfordul hogy a környezetedbe pont egy rakással kifogsz belőlük, de ez nem jelenti azt hogy mindenkire ez igaz aki csak létezik.

2014. okt. 10. 20:01
 16/17 anonim válasza:

Vannak nőkre jellemző dolgok. Nem véletlen van "Woman" gif-ek, meg "Nők" "női szokások".

Instagramon konkrétan oldalak vannak, ahol a női baromságokat gyűjtik össze,hogy miket tudnak csinálni teljesen logikátlanul és bután.

Ugyanúgy vannak férfiakra jellemző szokások is, amiért azt mondják, hogy "na, férfiak"

Amúgy ismerek értelmesebb nőket és kevésbé értelmeseket is, mint elismerik, hogy logikátlanok.

okt. 8. 08:48
 17/17 anonim válasza:
Nyugtasson a tudat,hogy van olyan nő is, aki ugyanígy érez: [link]
okt. 8. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!