Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne legyek nőgyűlölő?
Ritka ronda fiú vagyok,kb minden el van rontva rajtam. Hiaba probalok javítani (fodrasz,kozmetikus,sport,etrend) nem sok az eredménye.
Ertem en hogy nem tudnak vonzodni hozzám,de mégis elkeserítő hogy a lányok részéről 0-24 hideg közönybe és zart falakba ütközöm miközben mas fiúkkal meg 5 perc utan mosolyogva beszelgetnek..nem is kifejezetten ismerkedesre gondolok hanem akar egy sima beszelgetesben is elutasítóak.
Vagy egyéb példak..hiaba tancolok elég jól,inkabb fognak egy olyannal aki megtapossa őket de helyes.
Vagy ma egyedül ültem le az előadóteremben meglehetősen elöl,2-3 üres szék volt mellettem és senki se ült oda,hanem a mögöttes padsorba..
Kezdek hideg,mogorva,nőgyűlölövé valni.
Van kiút?
18/F
Szerintem a kiút az, ha megismered a női lelket.
Felőlem lehet akárki akármilyen helyes, ha kong a feje az ürességtől.
De ha megért, és van legalább olyan magas az érzelmi intelligenciája (de inkább magasabb) mint az enyém, akkor ő már jobb eséllyel indul.
Nőként sokszor azért nem szívesen keveredek beszélgetésbe olyannal, aki első ránézésre nem különösebben megnyerő, mert tartok attól, hogy nyomulni fog ( mivel a többség ezt csinálja, és baromi kellemetlen. nálam konkrétan egy pasinak se jött be ez a taktikája)
Szóval ha ezt a félelmet el tudod oszlatni (vagyis biztosítod arról, hogy barátkozni szeretnél csak), és még szimpatikus is vagy neki emberileg, valószínűleg közelebb tudsz kerülni hozzá.
És születtek már így kapcsolatok.
u.i.: biztos hogy annyira ronda vagy, és nem csak az önbizalmad van a béka segge alatt?
Biztos.
Különben nem lenne ott az önbizalmam..
Én szívesen beszelgetnek veluk minden kötöttseg nelkul ha engednek..
"biztosítod arról, hogy barátkozni szeretnél csak"
"születtek már így kapcsolatok"
Magyarul B_ASZD ÁT a nőket. És ezt egy nő tanácsolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!