Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Nőgyűlölő leszek?
Mindig igyekeztem távol tartani magamat az olyanoktól, akik egy egész csoportot gyűlölnek. Egyszerű, primitív dolognak tartottam.
Mostanában viszont - akaratlanul - egyre inkább ilyen, régebben bunkó kollektivista nézetnek tartott véleményem alakult ki a női nemről. 25 éves vagyok, és eddig minden nő, aki nem családtag és fontos volt nekem, valamiképpen elárult. Volt barátnőm, aki megcsalt, voltak, akik hazudoztak össze-vissza a hátam mögött, és voltak, akik nagyon egyértelmű kamu dolgokat próbáltak elhitetni velem.
Egyszerűen nem értem. Egy "bocsi, nem vagy az esetem" SOKKAL jobb, mintha megpróbálná beadni, hogy azért nem válaszolt, mert rossz az internetkapcsolata, hogy még nagyobb hülyeségeket ne is említsek. Lehet, hogy mással működik, de szerencsétlenségemre elég értelmes vagyok, hogy feltűnjön az ilyen hazugság.
Egyszerűen nem értem, hogy miért érdemlem ezt. Miért nem lehet őszintének lenni? Nem vagyok túlságosan ragaszkodó típus, hagyom élni a lányokat; a szex sem annyira rossz velem, volt már szexkapcsolatom. Komolyan nem tudom ép ésszel felfogni, hogy MIÉRT nem lehet őszintének lenni. Félreértés ne essék, elfogadom, ha valaki elutasít, ezzel nincs semmi gond. Viszont az, hogy hamis reményeket táplál benne, majd kamu dolgokkal ráz le, az elfogadhatatlan.
Sosem gondoltam, hogy ilyen leszek, de egyre jobban gyűlölöm a női nemet. Tudom, hogy ez nem helyes, hiszen vannak normális nők is, de az eddig (csak rossz) tapasztalatok ilyen hazással vannak rám. Mit tehetnék ez ellen?
Jaj, te szegény :(
"Komolyan nem tudom ép ésszel felfogni, hogy MIÉRT nem lehet őszintének lenni."
Azért, mert ez Magyarország. Mindenki lop, csal, hazudik. Aki őszinte, kedves, az nem jut előre az életben. Őszintén, más érzelme mit számít? Semmit. Simán keresztül lehet másokon gázolni, elvégre neki lesz szar, nem nekem. Ilyen egyszerű az egész. Csak Te számítasz, senki más körülötted.
Nem gondolok minden jöttmentre potenciális jelöltként, sőt. Elég magas elvárásaim vannak a nő intelligenciájával, műveltségével kapcsolatban. Az meg, hogy bottal vernéd szét a fejemet, csak téged minősít.
A többieknek köszönöm a választ, jöhetnek még.
mert rosszul értelmezed a jeleket, és a rossz nőket fogod így ki. eléggé látszik szerintem, hogy ki hamis és ki nem, egy két ilyen dolgot ki lehet magyarázni, de hosszútávon becsapni csak azt lehet, aki hagyja magát, vagy szemet huny ezek felett, és hazudik magának. nem azért van ez, mert nem szeretsz veszekedni? akiket ismerek és hasonló emberek, mint te azok mind kerülték az ilyen helyzeteket, mert féltek a vitától vagy attól, hogy megkérdezzék és megtudják mi is az igazság. könnyebb vigyorogni meg elhitetni magunkkal, hogy minden rendben van, mint rákérdezni egy két dologra, amit furcsállsz, ugye?
nem azt mondom,hogy gyanakodj, csak azt, hogy figyelj jobban a jelekre, mert nincs "tökéletes bűntény", főleg hosszabb távon, ha a lány nem szeret igazán, annak igenis vannak jelei. de ha csak internetkapcsolatokról van szó, akkor visszaszívtam, abból amúgy se szokott semmi kisülni általában, csak megy az ilyesfajta lekoptatás.
Szeretek vitázni, sőt, igazából ez szakmai ártalom is, de nem is vagyok meg nélküle. Itt nem "veszekedésre" kell gondolni, hanem értelmes témák megvitatására.
Nem félek kimondani a véleményemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!