Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem leszek már olyan szép, mint rég. Ti hogy fogadnátok, ha a barátnőtök járna így?
Szép arcom van, főként a telt, formás ajkaimat dicsérte mindenki. Én is nagyon büszke voltam rájuk, egészen addig, még be nem következett egy apró baleset.
Fogorvosnál voltam, és véletlenül egy műszerrel sikerült felsértenie az alsó ajkamat. Keletkezett ott egy fél centis seb, fele az ajkamon, fele az alatta lévő bőrön, nagyon feltűnő, és abszolút nem szép látvány.
Lehet, hogy ez csak egy apróság, de teljesen elcsúfította az ajkaim.
A barátom megnyugtatott, hogy számára még mindig én vagyok a legszebb, de neki is nagyon tetszettek az ajkaim. Rossz tükörbe nézni.
pont nem érdekelne
ettől még ő ő marad
A nőt szeretem és nem a száját csak.... Sajnos baleset
előfordul. Idővel jobb lesz, nameg ha van rá keret, akkor
plasztikai sebész helyre is hozza.
Sajnos az önképed sérült, de hidd el, nem ez számít...
Ha az én barátnőmmel történne ez, először is megnyugtat-
nám, hogy semmi baj nincs (részemről), valamint megbeszél-
nénk, mit lehet tenni ezzel a sérüléssel, és megoldanánk :)
Tudom, hogy lehetett volna rosszabb is, de ennek sem kellett volna megtörténnie, azért bosszant.
Képet talán holnap, ma lámpafényben már nem állok neki fotózni.
Sajnos nincs keretem semmilyen plasztikai beavatkozásra.
Gondoltam, hogy megpróbálom valahogy sminkkel kicsit halványítani, de túl nagy a felület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!