Homoszexuális-e az, aki nőgyűlölő és mi az oka annak, ha valaki megvetéssel néz egy nőre?
Figyelt kérdés
2013. dec. 14. 21:03
1/6 anonim válasza:
Nem biztos, hogy homoszexuális. A homoszexuális különben sem nőgyűlölő, legfeljebb nem tekint szexuális szándékkal a nőkre. Ez éppen olyan hülyeség, mintha azt mondanánk, a heteroszexuális férfiak férfigyűlölők. Már miért is? Hogy valaki gyűlöli a nőket, annak számtalan oka lehet, csalódás, kudarc, vagy csak egyszerűen nincsenek egészséges érzelmei. Lehet, hogy pl. a kutyákat vagy kecskéket szereti jobban.
2/6 anonim válasza:
Én is nőgyűlölő vagyok. Nem nagyon kedvelem a lelki világukat, a viselkedésüket. Ez nem azt jelenti hogy egy nőt ne találnék szexuálisan vonzónak, vagy ne lett volna olyan akire azt mondtam volna hogy normális (és mindkettő teljesült). Bár ez utóbbi ritka eset. Persze nekik is megvannak az alapvető pitsahisztijük, meg egyéb női rigolyáik, csak kisebb mértékben jellemző.
3/6 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül.Mint,ahogy vannak olyan homokosok,akik például odaáig vannak a nőkért és egyeseket példaképnek tekintenek.
4/6 anonim válasza:
Szerintem mind a féfi,mind a nőgyűlölő a lelke mélyén rohadtul fél a másik nemtől.
Ezt onnan gondolom,hogy sokáig én meg férfi gyűlölő voltam.
Az igazi homokos szerintem nem nőgyülölő,hanem érdektelen,maximum azt a dolgot gyűlöli,hogy a nőket kéne szeretnie.
5/6 anonim válasza:
Én több homoszexuális férfit ismerek, és egyik sem nőgyűlölő. Nagyon jó fejek.
6/6 anonim válasza:
a fogalom is eléggé lazán használt, de többnyire a rossz tapasztalat. aztán hogy az a tapsztalat mennyire reprezentatív, valós vagy torzan érzékelt, vagy jogos, más kérdés.
szerintem a nőgyűlölésnek nincs köze a szexuális vonzalomhoz.
meg merem kockéztatni, a gyűlölködésünk leginkább általában csak saját ostobaságunk indikátora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!