A meleg, homoszexuális devianciák megszaporodásának az oka a Sorkatonaság eltörlése?
Figyelt kérdés
2013. dec. 10. 18:32
1/22 anonim válasza:
Nem hiszem.
Mindig is ennyi homoszexuális volt, csak kevesen vállalták fel.
Egy alezredes is lehet búza, nem csak egy rózsaszín hasig kivágott V nyakú pólóba riszáló "fiú".
3/22 anonim válasza:
Hát én arra qrva kíváncsi lennék hogy egy ales homár lenne. Ismertem eleget de valahogy 1 sem mutatott ilyen jellegű devianciát:)) És ez valahogy igaz volt az alhonvédre is.
Míg szolgáltam 1 langyi szakszi volt csak akit ismertem de azt is rövid úton lapátra tették. De a nagy számok törvénye alapján a seregben is lehet köcsög,csak hát rövid ideig:))
4/22 anonim válasza:
Miért ne lehetnének melegek a katonák soraiban... nem úgy kell elképzelni őket, ahogy a felvonuláson látod őket. Épp ezért károsak ezek a felvonulások. Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Honnan jött ez a sorkatonaság mánia?
5/22 anonim válasza:
Sokan nem érzik magukat férfinak és valamivel csak kell maguk számára bizonyítani, hogy azok, na hát innen jönnek ezek a bullshit kérdések.
6/22 anonim válasza:
Remélem csak FAKE kérdés, mert ekkora nagy f***ságot még ezen az oldalon sem olvastam ezelőtt.
7/22 anonim válasza:
Az ókori Görögországban minden férfi "hadköteles" volt, és mégis teljesen elfogadott volt a homoszexualitás a katonák, hadvezérek körében. Olvass utána, ha gondolod.
8/22 anonim válasza:
Igen, mindenki tudja, hogy a homoszexualitás megelőzésének legbiztosabb módja az, ha ifjonti erőtől duzzadó fiatalemberek 2 évet töltenek jórészt összezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!