Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyire normális a gyilkolásr...

Mennyire normális a gyilkolásról fantáziálni?

Figyelt kérdés
Sokszor bántottak gyerekkoromban meg később is, és mostanság szinte napi rendszerességgel képzelgem a bosszúállásról. Amikor egyedül vagyok felhúzom maximumra a zenét, felveszek egy maszkot és arra gondolok hogyan ölném meg azokat akik miatt ilyen vagyok. Sokszor úgy érzem hogy mindenki más őrült ezen a világon. Orvoshoz kellene ezzel fordulnom? Ha nem, akkor elmúlik majd, vagy végleg becsavarodok? 21/F
2014. okt. 5. 15:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Azta. Pont olyan vagyok mint te! Én is zenét hallgatok közben(rockot,metalt) és én napiszinten ezek járják át az agyam... Engem is bántottak(még most is), én általában azokat gyilkolom le megkínzom meg a gondolatomban, akik bántottak, de van hogy az utcán sétálok és random embereket is elképzelek... Legalább nem vagyok egyedűl ilyen téren. Hogy elmúlike az nem tudom, nekem jó pár éve erősödött bennem... Ha akarsz , vagy má zavaronak tartod ezt akkor menj valami dokihoz... Én engem ez nem zavar, így nekem nincs is kedvem hozzá hogy értetlenűl hallagssam hogy a pszichológus beszél, szerintem, az nem tud segíteni... Csak is pl a család. Szerete, megértése, ami nekem úgy látszik sohase fog megadatni :/

16/L

2014. okt. 8. 05:41
 12/14 anonim válasza:
Azért mert téged bántott egy f aszkalap apa, vagy anya, vagy barát, vagy barátnő, attól még semmi jogod olyan embereken bosszút állni, akiket még csak nem is ismersz. Kezeltesd magad ember, mert ez beteges. Szerintem linkelem is a kérdést a rendőrségnek.
2014. okt. 8. 15:04
 13/14 A kérdező kommentje:
Felőlem nyugodtan linkeld, mellesleg nem tudom miért beszél itt mindenki arról hogy ártatlanok így meg úgy. A kérdésben nem volt ilyesmi.
2014. okt. 8. 21:09
 14/14 anonim ***** válasza:

"Sokszor úgy érzem, mindenki más őrült ezen a világon"

Enyhe túlzás, kérdező, enyhe túlzás.

Elárulom, hogy nem felelős az egész világ a te bántalmazásaidért.

2014. okt. 9. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!