Az normális ha szeretek egyedül lenni (bővebben lent)?
Egy-két fős társasággal való beszélgetés még oké de három vagy több már sok, ha ilyen helyzetbe kerülök, van hogy meg sem tudok szólalni.
A tömeg általában nem érdekel közlekedésnél de ha egy helyben kell maradnom valahol és körülöttem tömeg is és zaj is van, nagyon ideges leszek. A hangos zajokat már önmagukban sem bírom elviselni.
Egyedül lenni határozottan szeretek, csak ilyenkor tudok teljesen nyugodt lenni. Ha folyamatosan emberek között vagyok csak egyetlen napig, van hogy teljesen kikészülök.
A suliban nagyon sokat és durván piszkáltak, sokáig depressziós voltam, barátaim nincsenek de már nem zavar. Egy ideig magányosnak éreztem magam, most már inkább úgy vagyok vele hogy jobb ez így.
Amikor suliban vagyok magamtól nem szólok senkihez, ha kérdeznek azért válaszolok.
Egész nyáron nem találkoztam senkivel a suliból, máshonnan alig vannak ismerőseim, de velük se. A facebookon ha nagy ritkán felmegyek azt látom hogy a többiek buliznak, találkozgatnak, stb de nekem nem hiányzik ez.
Normális ez? Mással is van/volt ilyen?
szakembernél voltam már, annyit mondott hogy barátkozzak és menjek el valahová egy szimpatikus osztálytársal. Hát, nem segített.
De pont ez az, hogy egyedül érzem jól magam, vagy legfeljebb 1 fő társaságában, és nem akarok barátkozni. Az talán lehet hogy ezzel védekezni akarok hogy ne csalódjak megint, volt már benne részem. Még régebben volt 3-4 barátnőm, és igen nagyot kellett csalódnom bennük, ha ott helyben lett volna nálam egy éles tárgy már nem lennék itt. Előtte jóval szociálisabb voltam, bár viszonylag csendes, szerettem a társaságot.
Nálam is hasonló a helyzet, 1-2 dolog eltéréssel. Igazából nem érzem magam teljesen normálisnak, de egyre jobban kezdem leszaяni.
14/F
Szia! Valamilyen szinten én is szeretek egyedül lenni, és például olvasgatni vagy bármi, de szerintem ez így nem egészséges, ahogyan te leírtad, mert ebben a korban szerves részének kéne lenned az embereknek.. Ne értsd félre nem azt akarom, mondani, hogy ha szeretsz egyedül lenni, akkor ne legyél. Legyél, de próbálj meg nyitni emberek felé. Neked is jót tenne, ha valaki meghallgatna és beszélgetne veled. Ha gondolod írj üzit és beszélgethetünk :) Remélem tudtam segíteni!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!