Az normális hogy annyit voltam egyedül, hogy már nem is keresek semmilyen kapcsolatot?
Annyi a rossz tapasztalatom, hogy már jó egyedül 1 éve. Párkapcsolat terén, a munkahelyen és a szórakozóhelyen állandóan kiröhögtek és megvertek az alfahímek minden ok nélkül. Az egész életem eddig csak katasztrófa volt, kiskoromban sokat feküdtem az idegosztályon, és 10 éves koromban volt egy olyan súlyos betegségem, hogy majdnem meghaltam. És egyszerűen idegbeteg lettem, mindentől megijedek, ha ordítanak velem és kiröhögnek sírva fakadok. A lányokhoz soha nem mertem közeledni, mert elhitették velem hogy ki vagyok. Úgy érzem kár volt életben tartani, mert életem még nem látta értelmét. :(
Egy 2x/F
Hát nekem megszakad a szívem:'(amúgy is érzékeny vagyok...
Jól mondja az első!Tanulj vmi önvédelmi sportot!Ajánlom a thai boxot;)És aki meg beszól,ki nevet, vagy akármi,azokat meg te röhögd ki és sz@rd le magasról,hogy mit mondanak,mert nincs igazuk!!
15/L
Jah és a küzdő sport önbizalmat ad,egy tartást,szal nem ártana elkezdeni vhova járni;)
15/L
De kis buta vagy, hogy gondolhatsz ilyeneket? :'(
Te is vagy olyan értékes ember, mint bárki más!
Ne a diszkóban keress társat, hanem hasonló emberek társaságát keresd, mint te.
Az életben MINDENKINEK van egy párja, így neked is!
(ja és én is félek mindentől, és rohadtul ijedős vagyok) :S
A lányoktól meg ne félj, nagy része a kedves, szerény fiúkat szereti, mert ők sokkal érzékenyebbek, és jobb társak is. ^^
A magadfajta emberek sokkal többet jelentenek, mint a társadalom korcsai, a magukat nagyra tartó hűtlen pasik, illetve az egoista, de a kiközösítéstől rettegő, egyéniségtelen csajok, akik röhögnek rajtad.
Mutasd meg a világnak, hogy érsz valamit. Nem kell észrevegyenek, csak merj nem törődni azokkal akik lenéznek. Én 17 éves goth lány vagyok, mondanom sem kell, hetente legalább 3-szor megkapom h "jujjderondavagy" "hogynézelmárki" miegyéb, sőtt, volt, hogy le is köptek, mikor a nyugatiban ültem bnőmmel...de nem foglalkozok velük, többet érek egyedül is, mint azok akik támadnak, mert ők félnek a kiközösítéstől, a magunkfajta pedig ezzel él, és el lehet érni, hogy így is boldog légy. Sosem votl senkim jó ideig, de felvállaltam magam és kiálltam magam mellett, nem törődtem vele, hogy minek mondanak, és azóta nekem is lett életem.
Akármivel éred is el, hogy legyen önbizalmad, a legfontosabb h. tudatosítsd magadban, nemcsak nem vagy kevesebb a többieknél, de több és fontosabb vagy, mert neked lelked és eszed is van, és ők sosem bírnák ki, amit te kiállsz miattuk.
figyu , tudom , hogy ez nem válasz , de mindenkinek megvannak a maga problémái és a maga bajai . csak van aki szembe mer nézni velük és van aki nem . én inkább a 2 közé sorolnám magam , mert nem merek minddel szembenézni . 22 éves srác vagyok , és még nem vagyok túl az első csókomon sem . helló akkor , a szüzességemről ne is beszéljünk. Már egy jó ideje rákattantam a füves cigire , ez abból eredt, hogy nem voltam boldog és kerestem a boldogságot . már egy spanglit elszívni sem olyan jó mint rég volt . lehúztak már kis milliószor mindennel , na jó , én nem voltam az idegosztályon , beismerem. hiába írod ki kérdésként a sérelmeidet , és várod rá a válaszokat , te is tudod jól , hogy akármilyen válaszokat is kapsz itt , attól az életed nem lesz jobb , és ugyanolyan LUZER maradsz , mint voltál , ha nem kezdesz el változtatni magadon , vagy a látásmódodon. a világ változik, és neked is változnod kell , mindenkinek változnia kell , nekem is változnod kell nem élhetünk mindig a múltban. vannak emberek , akiknek szarabb sors jutott , mint neked , biztos vannak például azok akiket elöntött az ár , és most nincs hol lakniuk, vagy azok a gizda etióp kiskölykök , akik most is épp éhen halnak. vagy gondolj csak egy egyszerűbbre például a börtönben rohadó elitlétekre , ők sem önszántukból kerültek oda , hanem a tetteik miatt , és tuti , hogy szarabb életük van mint neked.
Minden ember életében vannak mélypontok. van akinek az élete elején , van akinek a közepén , van akinek meg a végén.
De , ha te nem hiszel a változásban , akkor cseszheted az egészet bakker . és hidd el , a hit sokat számít.
nem könnyű , tudom , nem könnyű változtatni , ezt mind tudjuk , de ha nem változtatsz most , később csak még nehezebb lesz változtatni.
változz , higgy benne , hogy lehetsz boldog és boldog leszel .
Nem tudom mennyire fogtad fel a szöveg lényegét és mondanivalóját, de most befejezem .
akkor hello
22/f
20:02
szép volt, honnan szerzed a füvet? sajna én nem tudom
változtass a külsődön, képzeld azt, hogy aki lettél az te vagy, de egy szuperebb változat
sokszor képzeltem már el én is, hogy szép vagyok, ügyes vagyok, szuper vagyok én ebben élek, élénk a fantáziám, csak ez van
nem tudom láttad e a skins című sorozatot, nagyon jó, bár a4, évadot nem voltam képes végignézni, meguntam, de nagyon szerettem
a sport jó ötlet, én tornázom itthon, hogy jó alakom legyen mire suliba megyek szeptemberben, melírozatok, vásárolok néhány új cuccot
barátaim nincsenek, csak egy barátnőm, de hát ugye ő sem ér rá mindig egyedül meg sehová sem megyek, már egész megszoktam, már nem érdekel
igazából nagyon gyáva vagyok, még megölni sem voltam képes magam, csak gondolkodtam rajta, hogy milyen jó lenne megölni magam, soha többé nem lenne semmi baj és azóta csak jobb lett, nem hallgatok több depis számot, csak ami feldob
hallgattál már igazán vidám zenéket? ami arra emlékeztet, hogy milyen jó élni, barátokkal lenni stb. (persze ez mind a képzelet szüleménye)
mostanában kollázsokat készítek, hogy milyen jó lenne szép ruhákban lenni, minőségi sminket használni, szép kocsi, megkeményíteni a szívem, senkit sem szeretni, semmi nem érdekelne
elgondolkodtam, hogy milyen lenne híresnek lenni és arra jutottam, hogy tök jó lenne úgy élni mint Hannah Montana
egyik nap még az vagy aki kost, másnap pedig álruhában, álarcban (képletesen) címlapokon szerepelni, mindig utazni, senki nem hiányozna, hiszen nincs senkim
gondolkodtam már drogokon is (LSD)de persze soha nem fogom kipróbálni, még ahhoz sincs erőm
el akarom rontani magam, teljesen más lenni hátha kapok egy teljesen új személyiséget, egy olyat aki mindenre képes és akit nem érdekel mások véleménye
szeretem a csokit. ez azért fontos mert boldogsághormon van benne és tényleg, ettem fehér csokit depis zenét hallgattam és szereztem magamnak csodás pár órát, akkor boldog voltam
16L
előző vagyok
gondolj arra mit tennél ha megtudnád, hogy meghalsz és van még 1 heted
remélem ez azért rajtam is segíteni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!