Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az normális hogy annyit...

Az normális hogy annyit voltam egyedül, hogy már nem is keresek semmilyen kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Annyi a rossz tapasztalatom, hogy már jó egyedül 1 éve. Párkapcsolat terén, a munkahelyen és a szórakozóhelyen állandóan kiröhögtek és megvertek az alfahímek minden ok nélkül. Az egész életem eddig csak katasztrófa volt, kiskoromban sokat feküdtem az idegosztályon, és 10 éves koromban volt egy olyan súlyos betegségem, hogy majdnem meghaltam. És egyszerűen idegbeteg lettem, mindentől megijedek, ha ordítanak velem és kiröhögnek sírva fakadok. A lányokhoz soha nem mertem közeledni, mert elhitették velem hogy ki vagyok. Úgy érzem kár volt életben tartani, mert életem még nem látta értelmét. :(

Egy 2x/F

2010. júl. 12. 10:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
szedjél erős szteroidokat, meglesz ahatása, kemény gyerek leszel:D
2010. júl. 14. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!