Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális, hogy ezt akarom?

Normális, hogy ezt akarom?

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok, mindjárt 15. Néha elfog valamiféle harci vágy és akkor legszívesebben fognék 1 kardot és nekimennék vkinek. Ez életkori sajátosság? vagy mi?! Nem érzem magam olyannak mint aki be van kattanva
2010. jan. 22. 16:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Miért bántjátok a fiút, ez teljesen természetes.

A stressz, a szorongás, a feszültség az oka. El kell menni sportolni, és valami olyasmit csinálni, ami a lelki feszültséget is levezeti.

Én biciklizek, kung-fuzok és gitározok, és akkor rendben vagyok.

Ne igyál sok kv-t és ne cigizz, mert a koffein csak növeli a feszültséget.

20/F

2010. jan. 22. 17:52
 12/18 anonim válasza:
teljesen normális, szerintem mennyél LARP-ozni
2010. jan. 22. 20:55
 13/18 anonim ***** válasza:
Full normálisnak számít, ami nem jelenti azt, hogy az a legjobb amit tehetsz, hogy megengeded magadnak, hogy a gondolataid olyasmire kalandozzanak, aminek hasznát ritkábban lehet venni, de hátránya annál több lehet. "Kifejtve": amiből harcot csinálsz, abból harc lesz. Amiből együttműködést, abból együttműködés. Egyik se könnyebb, de világos, hogy melyik hasznosabb. Te vagy a főnök a testedben. A tested csak gondoljon arra, amit megengedsz neki. Ha a valóságban nemigen bunyózol, akkor van értelme praktikusabb stratégiák levetítésével foglalkoztatni a szabad elmekapacitást...
2010. jan. 22. 23:06
 14/18 anonim ***** válasza:

Én 20 éves csaj vagyok. És én is ilyen vagyok :DD Nem tudom mi okozza, de elég idegesítő hogy minden napom ilyen. Az edzés és a szex segít kicsit :D

Én nem kardot akarok, simán pusztakézzel elintéznék valakit. Néha egyszerűen beverném valakinek a képét.

Már várrom mikor szól be valaki az utcán, hogy legyen okom sz.rrá verni. Pedig csak 160 vagyok :DDDDD xd

Én sem érzem magam kattantnak, bár elég különc vagyok.

Szerintem nálad ez természetes, lehet a hormonok okozzák. Valószínűleg amúgy nálam is.

Suliban velem is az volt, hogy kötözködtek ( főleg roma srácok!) én meg egy mozdulattal lerendeztem őket... olyan idegesítő volt, mert érted felhúztak, képes lettem volna fél órán keresztül verekedni, erre ilyen hamar kidőltek. Aztán ott maradtam és nem tudtam levezetni a haragomat :DDD

Most meg már ismernek, senki nem köt belém a városban... ahh, el van ez cse.szve. :D

2010. jan. 23. 16:33
 15/18 anonim ***** válasza:
Hm.
2010. jan. 23. 17:59
 16/18 A kérdező kommentje:
01-22 17:38-as lehet róla szó:D ha kecskeméten laksz OK írjál privit :):)
2010. jan. 25. 15:04
 17/18 anonim ***** válasza:
szerintem is normális, bár én úgy gondolom, hogy a felesleges energiádat fel kéne valahogy használd, szerintem neked a legoptimálisabb a birkózás, vagy valami küzdősport lenne. Meg is erősödnél, emelett a harciasságodat is le tudnád vezetni, lenne egy jó kis programod, amire tartogatnád az energiáidat, és ki tudja? még lehet a következő világbajnok is:) ha kitartó leszel
2010. febr. 4. 13:34
 18/18 anonim válasza:
Heló ajánlom a számítógépes játékokat GTA IV , San Andreas , Tekken 6 , mortal kombat armageddon , F.E.A.R , Far Cry 2 , Godfather 1-2 meg ilyenek ajánlom h gépezd ki magad meg még 1 játék : Counter Strike Source v 1.6
2010. jún. 10. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!