Én várni akarom, miért nem tudom?
Figyelt kérdés
sokszor megfigyeltem magamon, h attól a ponttól fogva h biztos h megkapok vmit már nem várom, és nem értem miért van. Külföldön élek átmenetileg, nagyon hiányzik a családom, minden vágyam az volt h meglátogassanak. A húgomnak sikerült elintéznie és ma este érkezik. Egész eddig nagyon vártam, tervezgettük, izgalmas volt. Most, h ma jön már nem is várom. Rossz érzés, mert várnom kéne, hónapok óta nem láttuk egymást. Ugyanez van mindig....mitől?
20L
2011. júl. 21. 15:12
1/2 anonim válasza:
Nekem is sokszor ez van. Talán, mert sok mindent megkapok, és nem tudok örülni már semminek, vagy estelge, mert csak harcolni szeretek a dolgokért. Én úgy érzem, nálam igy van.
2/2 anonim válasza:
Most mondhattok rám különböző jelzőket, de én pasikkal vagyok dettó ugyanebben a helyzetben, máskor amúgy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!