Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem akarom ezt tovább. Mit...

Nem akarom ezt tovább. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az egész általános iskolai éveimben elnyomtak, csúfoltak, semmibe vettek és így tovább. Iszonyú, mennyire szét tudják roncsolni ezzel a lelki világom. (...) Most vagyok 8.os és a középiskolában ezt teljes mértékben el akarom kerülni, nem akarom ezt tovább. Mit kéne tennem, vagy cselekednem annak érdekében hogy végre én is legyek az osztályban valaki..?
2010. jan. 21. 15:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, és én emiatt depressziós vagyok.
2010. jan. 21. 21:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Úgy értem, azért, mert így bánnak velem, ahogy.
2010. jan. 21. 21:48
 13/13 A kérdező kommentje:
még egyszer köszönöm az eddigi tanácsokat, megfogadom őket.. már csak fél év, és kikerülök ebből a társaságból addig kibírom. mindent megfogok tenni, hogy soha többé ne legyen ilyen életem. tényleg köszönöm, sokkal jobban érzem magam. :) a fogyásról meg csak annyit, hogy iszonyú nagy akarat erő kellett hozzá, sőt, nem is volt egészséges az én módszerem. igazából annyiból állt az egész hogy egy nap edtem egy szendvicset, másnap semmi, utánna még egy szendvics, másnap semmi, és így 2 héten keresztül. 2 hét után adtam le 12 kilót. nem híztam vissza, nem volt semmi mellékhatása, de nem bíztatok senkit az efajta fogyókúrára mert iszonyú veszélyes. egyszerűen nem láttam más megoldást, annyira kivoltam akadva.. nagy szerencse, h nem történt semmi baj.
2010. jan. 22. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!