Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek ez nagyon gáz?

Szerintetek ez nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Egy 18 éves lány vagyok, és van egy férfi, ő 38 éves, de olyan mint egy kamasz, nagyon jófej és hatalmas szíve van. Tényleg rosszat senki nem tud róla mondani, ha én nem ismerném, el sem hinném, hogy létezik egyáltalán ilyen tökéletes ember. És ez nem csak az én véleményem, hanem kivétel nélkül mindenkié, aki ismeri őt. Mindig mondják, hogy nem létezik hibátlan ember.. de igen! Ő valóban az. Már egész kiskorom óta ismerem, akkor is "rajongtam" érte, és ez egyre csak erősebb. És olyan hülyén érzem néha magam, mert azt kívánom, bárcsak az én férjem lenne vagy bár az én apám lehetne. Vagy legalább jó barátom lenne. Irigylem a családját, a barátait. Ha beszélek vele, félek, nehogy nyomuljak, ne érezze, hogy mennyire odavagyok érte, vagy nehogy olyat mondjak, amitől kevésbé kedvelne.. De ez ideáig még hagyján, amit leginkább betegesnek érzek, az az, hogy róla álmodozok, elképzelem hogy ott van velem, ezt meg azt csinálunk, vagy csak beszélgetünk.. Most őrült vagyok? Vagy ez így mennyire gázos dolog?
2014. szept. 17. 18:10
 1/3 zoricabones ***** válasza:

Szia!

Szerintem az erre a legegyszerűbb válasz az, hogy szerelmes vagy. (ha még nem jöttél volna rá)

Nem vagy őrült. :D

De ne irigyeld a barátaid és a családját, hiszen te már a barátja vagy nem? :) Szerintem sokkal egészségesebb az a kapcsolat, amiben nincs olyan "hatalmas" irigység.

Ha szerelmes vagy, az amit leírtál teljesen normális dolog, csak ne vidd túlzásba, ne hagyd el az életedet. Próbáld megtartani az eddigi életmódodat, és csak akkor változtass, ha az előnyödre válik. :D

Remélem segítettem, ha van még valami és ezt az üzenetet hasznosnak találtad, keress meg nyugodtan :D.

2014. szept. 17. 18:18
 2/3 *Victorique* válasza:
Majd amikor lesz fiúd, róla fogsz álmodozni. Gyakori ez, amit leírsz. Nem írtad a hátteret, milyen a kapcsolatod az apukáddal és a saját családoddal. Amíg helyesen cselekedsz, nem gáz szerintem.
2014. szept. 17. 18:20
 3/3 A kérdező kommentje:

Igazából azt sem tudom, mit érzek, de nem gondolnám, hogy szerelmes vagyok. Szeretem, de azt hiszem ez más, mint a szerelem. Kisebb koromban (kb. 8 évesen) is így viszonyultam felé. Akkor meg mindig azt játszottam, hogy én vagyok ő :D

Amúgy volt barátom 2 évig, 16-17 éves koromban, szerettem őt, de nem mondom azért, hogy ő volt a nagy szerelmem. Amíg volt, addig álmodoztam róla is meg minden, de mellette erről a férfiről is, akiről szó van.

Különben neki családja van, felesége, gyerekei. Azt is szeretem nézni, mikor ők együtt vannak, olyan aranyosak tényleg ilyen kis mesebeli család.

Barátnak kicsit túlzás nevezni, mert sajnos nem tudunk túl sokat beszélni, találkozni meg pláne keveset tudunk, mert messze lakik. Többnyire csak skypeolunk. De hát ő elfoglalt, dolgozik, ott a családja, nyilván nem én vagyok az első. Nekem ő nagyon fontos személy, de fordítva ez sajnos biztos nem így van.

A családommal egyébként jó a kapcsolatom, anyámmal és a férjével élek, a férjét túlzottan nem szeretem, de elviselem. Apukámat viszont nagyon imádom, bár csak pár havonta tudunk találkozni.

2014. szept. 17. 19:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!