Szerintetek ez nagyon gáz?
Szia!
Szerintem az erre a legegyszerűbb válasz az, hogy szerelmes vagy. (ha még nem jöttél volna rá)
Nem vagy őrült. :D
De ne irigyeld a barátaid és a családját, hiszen te már a barátja vagy nem? :) Szerintem sokkal egészségesebb az a kapcsolat, amiben nincs olyan "hatalmas" irigység.
Ha szerelmes vagy, az amit leírtál teljesen normális dolog, csak ne vidd túlzásba, ne hagyd el az életedet. Próbáld megtartani az eddigi életmódodat, és csak akkor változtass, ha az előnyödre válik. :D
Remélem segítettem, ha van még valami és ezt az üzenetet hasznosnak találtad, keress meg nyugodtan :D.
Igazából azt sem tudom, mit érzek, de nem gondolnám, hogy szerelmes vagyok. Szeretem, de azt hiszem ez más, mint a szerelem. Kisebb koromban (kb. 8 évesen) is így viszonyultam felé. Akkor meg mindig azt játszottam, hogy én vagyok ő :D
Amúgy volt barátom 2 évig, 16-17 éves koromban, szerettem őt, de nem mondom azért, hogy ő volt a nagy szerelmem. Amíg volt, addig álmodoztam róla is meg minden, de mellette erről a férfiről is, akiről szó van.
Különben neki családja van, felesége, gyerekei. Azt is szeretem nézni, mikor ők együtt vannak, olyan aranyosak tényleg ilyen kis mesebeli család.
Barátnak kicsit túlzás nevezni, mert sajnos nem tudunk túl sokat beszélni, találkozni meg pláne keveset tudunk, mert messze lakik. Többnyire csak skypeolunk. De hát ő elfoglalt, dolgozik, ott a családja, nyilván nem én vagyok az első. Nekem ő nagyon fontos személy, de fordítva ez sajnos biztos nem így van.
A családommal egyébként jó a kapcsolatom, anyámmal és a férjével élek, a férjét túlzottan nem szeretem, de elviselem. Apukámat viszont nagyon imádom, bár csak pár havonta tudunk találkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!