Voltatok már így? Mi jöhet még? :' (
örökre nem hinném, bár ki tudja...
a "barátaid" meg ha csak ugy elhagytak nem hinném, hogy igazi barátok voltak...nekem ugy igazi barátom 2 van, de ők akármit hallanának, vagy tudnának, nem hagynának el sohasem.
még azt tudnám mondani, saját tapasztalatból, hogy ne nagyon süllyedj magadba, meg gondolkozz negativ dolgokon, hiába jár ilyenkor automatikusan az ember agya ilyeneken, mert ez később elég rossz tud lenni...pl nekem már kezd megváltozni az életem, de mivel vagy 2-3 évig elég érdekes állapotban voltam, így minden sokkal nehezebb, és minden szürke, unott. Szóval ne veszitsd el magad...vagy nem tudom, ahogy érzed
szia:)
semmi baaaaj:)ne keseredj el, ez most egy ilyen időszak, majd elmúlik és rendbe jön minden:)ahogyan halad az idő, minden változik, így ez is változni fog hidd el:)
pár nap és minden olyan lesz mint régen:)
fel a fejjel:)
egy hozzád hasonló személy mondta: "most boldog vagyok, mert ennél rosszabb nem létezik, szóval csak jobb jöhet"
és ha megfigyeled tényleg a sok rossz után mindig valami jó következik, csak észre kell venni.
Nyugi, majd az idő mindent megold. Sok szerencsét és vidámabb folytatást!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!