Mit tegyek? Ti is voltatok már így?
Tudom, hogy hülyeség, de teljesen belezúgtam egy nem létező személybe. Ez velem sajnos rendszeresen megtörténik. Egyszerűen nem tehetek róla.
Ezzel csak én vagyok így, vagy veletek is volt már ilyesmi? Hogy lehet ezt elkerülni?
Vagyis, igazából nem akarom elkerülni, mert jó érzés. De ez egészséges, normális egyáltalán? Most mit csináljak?
Szia!
Kifejtenéd bővebben, szóval hogyan zúgtál bele? Egy álomképbe, vagy egy híres zenészbe?
Amíh van /volt párkapcsolatod addig normális ha párkapcsoalt helyett ilyen képzelt személyekbe habarodsz bele, az nem a legszerencsésebb. Egyébként kor/nem?
Egy film karakterébe. Volt már barátom, és akkor is előfordult ilyesmi, amg jártunk, utána is, de előtte is.
15/L
Még kinőheted.:) Bajosabb és gyakoribb, amikor egy létező emberbe képzelünk olyan tulajdonságokat, amik nincsenek is benne.
Hidd el, egészen másmilyen az a szerelem, amikor létező ember létező értékeit szereted. Talán csak amolyan érzelmi szárnypróbálgatás a részedről, elég fiatal avgy még. Nem annyira nagy baj, csak ne vegye el az eszed. :)
Légyszi áruld el kibe, nagyon kíváncsi vagyok :D
Amúgy szerintem kicsit beteg, de nem perverz, szóval én is szerlmes voltam egykore a 24-ből Chloe O'brian-ba:
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!