Mit csináltatok mikor már nagyon a padlón voltatok érzelmileg?
Eléggé összejöttek mostanában a dolgaim.. Munkahelyen, családban, egyik barátommal is nagyon összevesztem és sajnos a párommal is szakítottunk, habár mindketten szeretjük egymást, de nem tudjuk folytatni sajnos.
Úgy érzem magam, mint akinek kitépték a szívét és jól összeszurkálták..
Körülöttem persze mindenkinek boldog, kiegyensúlyozott élete van és egyfolytában ezt látom. Így még nehezebb.. :'-(
Idő.
Gondolj arra, hogy ettől már csak jobb jöhet.
Egyszer lenn, egyszer fenn.
Ez valóban így van!
Az élet folytonos változásokkal tarkított.
Ilyen kérdéseket írok ki:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__19..
meg ilyet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__19..
Nos én már egy hónapja minden egyes nap 12-4 órákat alszok, a maradék időbe fél órát futottam (már azt se) ezen kívül fekszek az ágyba vagy gépezek. Úgy gondoltam, hogy ha sokat alszok az olyan mint a kóma és nem kell éreznem. Általában így is van, de az ébredések rettenetesek. A futásról meg annyit, hogy már nagyon szépe futottam de egyszerűen elegem lett belőle semmit sem segített, volt, hogy azt hittem a méhem szakad ki úgy fájt az alhasam a futástól, de akkor se hagytam abba, volt hogy úgy elzsibbadt hirtelen a lábam, hogy orra buktam.
Bármit csinálok mindenhol utol ér a szomorúság.
Régen segített, hogy ha megnéztem egymás után 2-3 bőgős filmet azokon végig bőgtem az agyam. Bevettem pár fájdalom csillapítót (megfájdult a fejem a sok sírástól) és az szépen elnyomott 16 óra alvás után pedig frissen üdén új életkedvvel ébredtem.
Ami segítséget nyújthat? 1 ember akinek mindent elmondhatsz, sok sok zsebkendő hogy addig sírj amíg már nem tudsz, rengeteg zöldség, gyümölcs, édesség. 1 füzet amiben össze tudod rakni a szétesett részeket. Egy merész elhatározás és radikális változtatások.
Ez ami segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!