Hogyan erősítsem meg magam érzelmileg?
Az a problémám,hogy túl jószívű vagyok,úgy gondolom és ezt sokan ki is használják.Amiből kifolyólag elég sokat gondolkozom, és merengek a múltban,a csalódásokon rágódom stb.Úgy érzem lelkileg teljesen ki vagyok készülve.
Hogyan tudnék ezen változtatni?
Az új hobbi,meg hogy kössem le magam nem segítenek,mert ugyanúgy eszembe van minden.
Totál megértem mit érzel, mert előfordult már velem is, hogy nagyon megbántottak, de mivel én nem vagyok olyan, hogy visszaadjam, ezért totál ki voltam szolgáltatva nekik. Megtudnám védeni magam, de én nem vagyok az erőszak híve, gondolom te se, mert nem vagy képes azt mondani, hogy bocs most nem, elég volt.
Nem kell, hogy változtass magadon. A jószívűség nagyon jó erény, és én is csak nagyon kevés embert ismerek aki igazán jószívű. Talán próbálj meg beszélni valakivel erről (barátod/barátnőd), ha igazán jo barát akk megért és segít neked.Az én barátaim is kiállnak mellettem mindig :)
A többiekkel ne törődj, nem érdemelnek meg!!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!