Mitől vagyok érzelmileg kiszolgáltatott?
Nos kezdhetném talán azzal is, hogy mindig nagyon sűrűn váltakoztak az érzelmeim, de tényleg egyik pillanatban még szerelmes voltam valakibe, másikban meg már utáltam. Egy két jó szó és tényleg szerelmes érzek, ha valaki túl közvetlen akkor is, de mivel kétlem, hogy ezt viszonozná így mindig elhitetem magammal, hogy esélytelen meg amúgyis csak beképzelem, hogy akar valamit, meg ígyis-úgyis elrontanám (szal ha elsőnek látott is bennem valamit azóta már úgyis rájött, hogy szimplán gyökér vagyok).
Állandóan összeomlik bennem a világ. Minden nap. Mire felépítek valamit össze is dől. És ez gáz, mivel nem vagyok zseni. Tehát ezzel sokra nem megyek, inkább csak meggátol mindenben.
Magamra zártam az ajtót sok évig, mostmeg... A legrosszabb az egészben, hogy most vannak új barátaim, ezzel együtt megsokszorozódottak az érzelmi hullámvölgyeim. Mondhatni semmire sem vagyok alkalmas. Szánalms.
Ha mondanák rám valami jót akkor azt nem veszem komolyan, ha meg valami rosszat akkor meg utánna hetekig vagyok depis.
Nem bízok az emberekben. Mindig mondják néhányan, hogy menjek gyakrabban hozzájuk, de mindig az jut eszembe, hogy rosszkor megyek aztán felesleges leszek vagy ilyesmi.Esetleg hazaküldnek xd.
Sosem fognak engem szeretni. Nincs bennem mit. Mármint ok max barátként, de azt is csak úgy mondják.
Az egész ott kezdődik, hogy képtelen vagyok magam komolyan venni, ezáltal képtelen vagyok elhinni, hogy másnak számítana amit mondok, ha meg mond is valami poztívat rögtön úgygondolom, hogy csak gúnyolódik. Olyan érthetetlen minden...
Jó. Belátom nem sok értelme volt ezt leírni. De esetleg van még aki így érez vagy ilyesmi. Talán szakemberhez kéne mennem :/ ?
pszichológus sosem árthat főleg TB támogatott
hány éves vagy egyébként?
és mióta tart ez ? barátaid hogy viszonyulnak hozzád ?
(mondjuk az mindenképp pozitív hogy azért nagyjából tisztában vagy magaddal)
Amióta megszülettem xD.
Állítólag hiperaktív voltam, biztos hozzájött még valami érzelmi izé vagy nem tudom.
A barátaim állítólag szeretnek. Dehát fene tudja. Próbálok bennük bízni. Ahogy írtam egyébként most ezek új barátok :) Ők jöttek megismerni meg ilyenek. Valamiért azt hittem csak szemétkedni akarnak.
Kitaláltam magamnak egy karaktert, hogy van egy gyerek aki súlyos beteg, nem mehet ki a szabadba, ezért otthon ül meg ilyesmi. Mostmár tudom, hogy ezeket a karaktereket magamnak találtam ki, hogy legyen mivel azonosuilni. Lehet, hogy kár volt...
Van akinek tetszettem meg ilyesmi, de szerintem az egészet akkor elrontom amikor megszólalok, szal xD
A leírtak alapján személyiségzavaros problémád van. Ez nem baj, ez természetes dolog, hogy az ember keresi önmagát, főleg ebben a korban.
Ha valakinek ilyen gondjai vannak, először tisztáznia kell magában, hogy kis is ő.
Jó módszer erre, leírni 5 rossz és 5 jó tulajdonságodat.
Nem csak úgy, hogy "szép vagyok okos vagyok erős vagyok"
hanem tényleg elgondolkozni azon, hogy mi az az öt jellembeli tulajdonságom, ami miatt mások szerethetnek és ami miatt nem.
Ha ez megvan, bízz magadban, nagyon fontos, hogy bíznod kell önmagadban. Amit elhatározol, hogy sikerül, az sikerülni is fog.
Ha föl akarsz szedni egy csajt, menj oda hozzá mert úgyis sikerül.
------ez nem szakvélemény, ez magánvélemény------
Ha mégse jönne össze, akkor b.ssza meg magát.
Te meg keresel egy másik csajt. Nő miatt sose szabad sírni.
------------
Használd ki a jó tulajdonságaidat, és akkor bírni fognak.
Legyél valamilyen szinten mindenkivel közvetlen és kedves.
Ha hívnak menj el. Hidd el, ha az idegeikre mennél, vagy nem bírnának, nem hívnának.
Írtad a képzeletbeli karaktereket. Nem akarlak megijeszteni, de ez a korodban utaló jel lehet a disszociatív személyiségzavarra (többszemélyűség).
Erre persze kevés az esély. Egy ilyen egyszerű személyiségzavart kinő az ember.
Elnézést kérek, hogy itt-ott kicsit furcsán fogalmaztam, de hajnali negyed három van, és nagyon be vagyok tépve.
Ha esetleg lenne kérdésed írj ide, válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!