Nagyon rossz passzban vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hosszú ideje állandóan szomorú vagyok,eljutottam odàig hogy utàlok élni.Egyre többször gondolok az öngyilkossàgra. Tudok valamit tenni?
21\L
2014. szept. 14. 19:15
1/3 Mahhoo3-3 válasza:
Velem is volt ilyen (szerintem nem ennyire nagyon de hasonloan). Gondolj arra akiket szeretsz, a szüledre meg igy es képzeld el hogy milyen Rosz lenne nekik ha meghalnál, AZ ismerôseidre... És nézz a YouTube on video at amik tetszenek, nekem AZ szokott segiteni (bar mar regote nem volt velem ilyen) pl állatokrol, meg vicces video at pl a failarmy nak a videoit. Ha nem javul menu el psichologushoz, AZ tudja ezt az egeszet, attol jobb les.
2/3 A kérdező kommentje:
Màr voltam pszichológusnàl,nem segített
2014. szept. 14. 19:37
3/3 anonim válasza:
én is mindig gondolok hasonlóra, rosszul érzem magamat mert mások nem törődnek velem vagy éppen annyira törődnek, hogy már nem kedvesek. Egyél csokit az boldogsághormonokat tartalmaz. nézzél meg néhány filmet amit szeretsz és keress egy barátot/barátnőt akivel eltöltheted a napjaidat és boldog lehetsz!
Az életnek vannak apró örömei :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!